A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Így hasznosítsd újra Magister products tégelyeid

Mi, a Magister Products csapat tagjai igyekszünk minél inkább odafigyelni környezetünk védelmére, minél többet tenni bolygónk tisztasága, a természet védelme érdekében. Nyomtatóinkat újrahasznosított papírokkal, borítékokkal töltöttük meg, amikkel találkozhatsz számláink, köszönőleveleink kézbevétele során. A gyártóhelyünkön szelektív hulladékgyűjtő üzemel, ahol a műanyag és a papír hulladékot elkülönítjük és szállítjuk szelektív konténerekbe. Izzóink energiatakarékosak, gyártóhelyünket próbáljuk a lehető legenergiahatékonyabban kialakítani. 

A zöld gondolkodás jegyében ajánljuk Neked ezt a bejegyzést, ahol bemutatjuk, hogyan is hasznosítatod újra kifogyott krémes tégelyeid! :-)

Mivel a címkéink olyan speciális anyagból készülnek, mely könnyen eltávolíthatók, a tégelyeket könnyen meg tudod szabadítani ruháiktól. Nem lesz másra szükséged csak pár színes dekortapaszra, vagy szalagra, de akár díszítés nélkül is használatjuk őket. 

1.Tárolhatunk tégelyeinkben irodaszereket, gémkapcsot, tűzőgépkapcsot, celluxot, vagy bármely kis apróságot, ami helyet kap az íróasztalodon. Nagyobb tégelyeinkben tollak, ceruzák is helyet kaphatnak.

2. Hajgumik, fülbevalók, karkötők rendszerezése is praktikusak krémes dobozkáink. Fürdőszobában nagy tégelyünkbe helyezhetsz vattakorongot, fülpiszkálót, sminkeket, vagy kisebb apróságokat (fogselyem, fogköztisztító, szemöldökcsipesz).

3. Kis kreativitással nagyszerű fűszertartók készíthetők, de megtölthetjük őket magvakkal vagy szárított gyógynövényekkel, szálas teákkal is. Előnyös, hogy a tégelyeink higiénikusak, könnyen moshatók, akár mosogatógépbe is betehetők.

4. Mivel a tégelyek gyártója nyilatkozik arról, hogy az anyaguk nem tartalmaz semmiféle tiltott, vagy a szervezetre veszélyes, ártalmas anyagot, akár értékes kis dzsemmeket is eltehetünk bennük (málna, áfonya, füge). Könnyen sterilezhetők és jól lezárhatók. 

5. Tégelyeinkbe akár illatgyertyát is önthetsz, a nagyobbakba pedig akár fűszernövényeket is ültethetsz.

 

" Lásd a fényt, ne bántsd, mi érted él!
Halld a szót, mit föld, az ég beszél.
Nézd a bolygót! Oly` tiszta kék.
Élj ma úgy, hogy éljen még! "  Orbán Tamás

Tartalomhoz tartozó címkék: blog