A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Karácsonyi ajándék ötletek nagymamáknak

Karácsonyi ajándék ötletek nagymamáknak

Manapság már a nagymama korú nők is szeretnének korukhoz képest fiatalosan és szépen tündökölni, így ajándék választásnál is ezt kell figyelembe vennünk. Mivel sok nagymama az év nagy részében csak a filléres kozmetikázást engedheti meg magának, ezúton kérném meg a hozzátartozóit, kedveskedjenek a nagymamának az ünnep alkalmából méltó kozmetikai szerekkel!

Elolvasom
  1. JÁZMIN-TUBARÓZSA HABKRÉM VADRÓZSA OLAJJAL A vadrózsa olaj a természet adta csodálatos ajándék, mely az érett bőr hidratálására született. Illata minden drága nagyi napját megvirágoztatja.
  2. LMW HIALURON+ SZEMRÁNCKRÉM Ezzel a szemránckrémmel nagyszerű eredményeket érhetünk el a nagymama fiatalságának megtartása érdekében. A szem körüli ráncok évekkel idősebbé változtatják az arcot, rontják az arc harmóniáját!
  3. VOYAGE CERAMID NIGHT ARCKRÉM 45+ Minden nagymama vágyik a luxus kényeztetésre, arra, hogy nőnek érezhesse magát. Éjszakai arckrémünk használatával a nagymama bőre reggelre sokkal kisimultabb lehet és önbizalommal telítve léphet utcára, mint egy igazi úrinő!
  4. VOYAGE TWO PHASE HIALURON ARCKRÉM 45+ Éljen a nagymama királynőként! A két fázisú hialuronsav komplex exkluzív kiszerelésben csábítja a nagymamát a fiatalság ösvényén. 4 hét után bizonyítottan csökkenti a ráncok mélységét, akár -22 %-kal! Sokszor olyan kis apróságokon múlik egy-egy boldog perc, egy- egy örömteli óra. Egy derűs tükörbe nézés, egy halványodó szarkaláb, egy arckrémezés után visszamaradó pompás gyümölcsös illat bearanyozhatja az idősebbek napjait.
  5. ANTIAGE X-MAS BOX KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAG Kitűnő és gazdaságos válogatás az érett bőrnek: Hialuron nappali arckrém és szemránckrém mellett még egy fiatalító maszkot is tartalmaz.

Figyeljünk rá: fontos, hogy a nagymama ne hagyja abba a szépségápolási feladatokat pár hét után, legyen türelmünk biztatni a rendszerességre! 

Örömteli ajándékozást,
Ildikó
Tartalomhoz tartozó címkék: Otthon