A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Lavendel daytime visage

Ár:
4.290 Ft (3.378 Ft + ÁFA)
Egységár: 71,50 Ft/ml
Levendula-Q10 nappali arckrém hialuronsavval
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Készleten
Várható szállítás: 2024. július 18.
Kiszerelés:

Az év dentálhigiéniai terméke kategória olvasói díj nyertese!

A legjobb bio- és/vagy natúr hajápoló kategória olvasói díj nyertese!

A legjobb bio- és/vagy natúr smink kategória zsűri díj nyertese!

A legjobb bio- és/vagy natúr smink kategória zsűri díj nyertese!

 

A legjobb naptej kategória olvasói díj nyertese!

A legjobb bio- és/vagy natúr hajápoló kategória olvasói díj nyertese!

 

Leírás és Paraméterek

A tradíció és az innováció összefonódása

A vas megyei Bucsu község dimbes-dombos lankáiról érkező levendulával megtöltött arckrémünk természetes kényeztetője a dehidratált és megereszkedett arcbőrnek.

A ráncok halványítója és a bőr elasztikusságának fokozója a speciális olasz fehér szarvasgomba kivonat lesz, míg a vízhiány orvoslásáról az ultraalacsony molekulatömegű hialuronsav gondoskodik, miközben az antioxidáns koenzim-Q10 védi a bőrt az egésznapos környezeti ártalmaktól.

 
 
Milyen bőrre?

Ajánlom 35 év feletti száraz, érzékeny, vízhiányos bőrre, ill. az érett bőr napi szintű ápolására, a bőr rugalmasságának visszaszerzése, a ráncok halványítására, a további ráncok elkerülése érdekében.

Így építsd a rutinodba!

Ha a bőröd normál vagy száraz vigyél fel reggelente borsónyi mennyiséget ebből a tápláló nappali krémből a megtisztított arcbőrödre, alaposan masszírozd be és élvezd az egész napos hidratálást! Használatával bőröd frissebb, lágyabb és egészségesebb lesz. Az arcbőrt kisimítja, feltölti.

Ha bőröd inkább szeborreás tulajdonságokkal bír, vagyis olajos, zsíros tapintatú, vagy kombinált (tehát ezek az ismérvek csak a T-zónában jelentkeznek), de már időszerűvé vált az anti-aging kezelése, akkor használd ezt a krémet az esti rutinodban.

Miért különleges számunkra a bucsui levendula?

A természet egyik legelemibb ajándékai az illóolajok. Esszenciális részei nemcsak a bőrápolásnak, de általában véve a testi, lelki, szellemi jóllétnek. Hatalmas rajongójuk vagyok, és bár a leginnovatívabb hatóanyagok is rabul ejtenek, áldásos hatásuk révén örökre helyük van a szívemben és persze a Magister laborjában is.

Ezért is hatalmas öröm számomra, hogy gyártóhelyünktől mindössze pár kilométerre, otthonom szinte kertszomszédságában születik az a csoda, ami belekerül innovatív kreációinkba, tökéletes példát alkotva arra, hogy a hagyományok és a nagy múltú hazai gyógynövénykincs, hogyan tud összefonódni a modern, bőrfeltöltő biotechnológiai hatóanyagokkal.

Bucsu község festői domboldalán vegyszermentesen nevelt, kézzel szüretelt levendula mezőjéről Pannonhalmán lepárolt, bio tanúsítvánnyal ellátott levendula virágvíz és illóolaj kerül bele arckrémünkbe. Ezt a mesés tájat láthatjátok itt a képeken is.

 
Milyen élmény fog várni?
IllatEllazító és relaxáló vidám virágos és egyben édeskés levendula illat.
TextúraKönnyed, selymes krém, melyet egy kis masszírozással egybekötve csillogás mentesen, gyorsan beszippant a szárazabb bőr.
Zöld megoldásÜvegtégelyét otthon is újrahasznosíthatod ily módon: Kincses bánya kuka helyett
TOP HATÓANYAGOK
WHITE TRUFFLE- FEHÉR SZARVASGOMBA KIVONAT

A fehér szarvasgomba a legritkább és legértékesebb szarvasgomba típus, mivel csak néhány rendkívül korlátozott helyen fordul elő a Kárpát-medencében, ill. Észak- és Közép-Olaszországban. A rómaiak azt tartották, hogy ez az exkluzív afrodiziákum a Jupiterről becsapódott meteorit hatására képződött a Földön.

Az innovatív biocseppfolyósítási technológiát felhasználva a Bolognai Egyetemen kifejlesztették a W Tr-Active hatóanyagot, amely 100% -ban tartalmazza az olasz fehér szarvasgomba csodálatos fitokomplexét. A laboratóriumi és klinikai dermatológiai vizsgálat elvégzésével kapott eredmények megerősítették, hogy a fehér szarvasgomba nem csupán luxus kulináris élményt biztosít, hanem a W Tr-Active képességét arra, hogy multifunkcionális öregedésgátló hatóanyagként működjön a kültakarónkon.

Bizonyított hatásai 20 hölgy bevonásával (25-59 évesek) végzett tesztek alapján egy egyszerű gélkészítménnyel, mely 1% W Tr-Active-t tartalmazott, s naponta kétszeri alkalmazással applikálták 30 napon keresztül.

 • A bőr rugalmassága: képes növelni a bőr elasztikusságát (+35%-kal!), javítja annak a képességét, hogy a deformáció (pl. összecsípjük a bőrt) után azonnal visszatérjen az eredeti állapotba.
 • Bőrvastagság (feltöltő, vagyis skin-filler hatás): a 30 napos kezelés alatt 0.39 mm-rel növelte a bőr vastagságát.
 • Ránctalanító hatás: a W Tr-Active ránctalanító hatását három szempont szerint vizsgálták. A bőrfelület egyenletlenségét 8,2 %-kal csökkentette; a bőrsimaság visszanyerésének nehézségét 10 %-kal enyhítette (pl. mimikai mozgás után); a megjelenő számtalan érdességet a bőrön pedig 12,8 %-kal mérsékelte. Mindez csupán a 30 napos használat következménye.
  • A szem alatti táskák megszűntetése: a W Tr-Active a szem alatti táskákat is kordában tartja, s ez az eredmény már 2 hetes alkalmazással kimutatható! Az erős hidratáló hatásának köszönhetően 8 %-kal enyhítette a szem alatti táskák mértékét. Majd 4 hét elteltével ez az eredmény fokozódott és a csökkenés mennyisége 14 % volt.
  • Hidratáció: már 24 óra elteltével kimutatható volt a W Tr-Active hidratáló hatása, hiszen már egy nap elteltével 13%-kal növelte a bőr hidratáltságát. Az aktív hatóanyag által kifejtett erős hidratáló hatást megerősítették a 2, illetve 4 hetes kezelés után elvégzett mérések, amelyekben a hidratálás 45, illetve 48% -kal nőtt.

Szakmai információk

Ezek a komplex és átfogó multi-anti-aging eredmények biokémiai szinten is bizonyíthatóak, ún. gén anti-aging hatóanyagnak tekinthető, hiszen számos olyan génexpressziót képes modulálni, mellyel a bőr öregedése mérsékelhető:

 • MMP-k gátlása: Mátrix-metalloproteázok blokkolásával megakadályozható a sejmátrix fehérjék lebontódása.
 • Akvaporinok aktiválálása: integrált membránfehérjék, amelyek pórusokat képeznek a biológiai sejtek membránjában. Ezek a membránvíz csatornák kritikus szerepet játszanak a sejtek víztartalmának szabályozásában.
 • Extracelluláris mátrix fehérjék aktiválása: a sejtek által kiválasztott sejten kívüli molekulák együttese, melyek strukturális és biokémiai támogatást nyújtanak a környező sejteknek.
  • Kollagének: bőrünk fő szerkezeti fehérjéje, mely küzd annak megereszkedése ellen.
  • Fibronektin: az extracelluláris mátrix glikoproteinjei, amelyek kötődnek az integrinekhez és az extracelluláris mátrix egyéb komponenseihez, például kollagénhez, rostokhoz stb.
  • Lamininek: nagy molekulatömegű fehérjék, a bazálmembrán fő alkotóelemei, a legtöbb sejt és szervezet számára a proteinhálózat alapja.
  • Integrinek: transzmembrán receptorok, amelyek a sejt-sejt és sejt-extracelluláris mátrix kölcsönhatások hídjai.
  • Hialuronán-szintázok: nélkülözhetetlenek a hialuronsav termeléshez, hiszen ezek gyártják a sejtmembránokon, majd az ABC transzportereken keresztül lökik ki a sejtközti térbe. (A hialuronsav a glükózaminoglikánok között nemcsak azért egyedülálló, mivel nem szulfatált, de azért is, mert nem a Golgi-készülékben gyártódik, hanem a sejtmembránon).
  • Ceramid-szintázok: ezek az endoplazmatikus retikulum integrált membránfehérjéi, amelyek létfontosságú enzimei a ceramidok szintézisének.
Q10-KOENZIM
 • Erőteljes antioxidáns, így szabadgyökellenes professzionális kozmetikai hatóanyag, mely különösen a bőr korai öregedése ellen folytat harcot.
 • Korlátozza a bőr elasztikusságáért felelős kollagén lebomlását. Véd az UV-sugárzás és a stressz okozta kötőszöveti károktól.
 • Az emberi testben termelődő energia (ATP) 95 %-a általa jön létre, így alapvető szerepe van a bőrszövet regenerálódásáért és a helyreállítási folyamatokért.

A Q10- koenzim nem csak azért számít értékes hatóanyagnak, mert antioxidáns tulajdonsága által képes semlegesíteni az oxidatív szabadgyököket (a mitokondriális DNS szintjén), hanem azért is, mert más antioxidánsokkal szemben a lipid-és fehérjeoxidáció beindulását és tovaterjedését is gátolja, sőt más antioxidánsokat is képes regenerálni, pl. az E-vitamint. Ezáltal védi a kollagént és az elasztint, mely a bőr feszességének és a ráncok megelőzésének a kulcsa.

OLEOSOFT-4
 • Speciális olasz fejlesztés, mely 4-féle enzimatikusan aktivált növényi olaj komponenst tartalmaz: lenmag, borágó, mandula és olíva.
 • A műanyag szilikon (dimethicon) természetes alternatívája, mely szinte azzal teljesen azonos, könnyed, selymes és bársonyos bőrérzetet nyújt, miközben biológiai értéke a polimer műanyaghoz képest felbecsülhetetlen.
 • A szilikonokkal ellentétben nem képez felületi hártyát a bőrön, a hajszálakon, vagy éppen a szőrszálakon, így nem zárja le azokat, hanem alatta lélegzik a bőr, sőt természetes zsírsav komponensei beépülnek a bőr védőgátba, vagy a szálak szerkezetébe.
 • Önkénteseken vizsgált kísérletek során bizonyították tápláló és bőr elasztikusság fokozó hatását.
 • 2 hét használat után tartósan, + 21 %-kal emeli a bőr hidratáltságát, megszünteti a bőrszárazságot, miközben a bőrt nem olajosítja, nehezíti el azt.
SZKVALÉN
 • Olívaolajból nyert tisztán növényi, bőrpuhító hatóanyag.
 • A bőr által termelt faggyú természetes alkotója, így képes szerkezetében is erősíti a bőrt, ezzel fokozva annak védelmét.
 • Természetes hidratáló faktorként tekintünk rá (NMF, natural moisturizing factor), ez azt jelenti, hogy bőrazonos módon szabályozza a víztartalmat és csökkenti a vízvesztést.
 • Könnyen behatol a bőrbe, annak rugalmasságot és hajlékonyságot kölcsönözve.
 • Elősegíti a hatóanyagok szállítását.
HIALURONSAV
 • A termékben egy igen exkluzív és páratlan vegán, biotechnológiai úton előállított hialuronsav kap helyet, melynek legfőbb jellegzetessége a méretében rejlik: molekulatömege lenyűgözően alacsony, még az ismertebb LMW típusnál is, akár 20-szor kisebb.
 • Parányi termetének hozadéka, hogy penetrációs képessége a bőrbe, a valaha ismert hialuronsavak között a legmagasabb. Ez hosszantartó hidratálást, regenerációt, ill. magasfokú és mély bőrfeltöltő (ún. filler) hatást eredményez.
BIO LEVENDULA ILLÓOLAJ
 • Kültakarónk állapotát és állagát számos tényező befolyásolja, így a problémák kezelése is komplex megközelítést igényel. Nem véletlen, hogy ha kipihentek és kiegyensúlyozottak vagyunk, a bőrünket is sokkal szebbnek látjuk.
 • A levendula illóolajáról kimutatták, hogy pozitívan hat az idegrendszerre, és segít csökkenteni a stresszszintet, ami a bőr idő előtti öregedését okozhatja. Hozzájárul a keringés javításához, ami segít minimalizálni a kipirosodást, élettel telibbé varázsolja a fakó bőrképet, így azok, akik alváshiánnyal küzdenek vagy hormonális változások miatt szenvednek az elszíneződésektől, a lilában pompázó növény kivonatát tartalmazó kozmetikumok a legjobb barátai lehetnek.
BIO LEVENDULA VIRÁGVÍZ
 • Ideális a legtörékenyebb arcbőr ápolására, a felületi sebek, irritációk nyugtatására. Mivel termékünkben a víz fázis helyén található nagy koncentrációban, így ez az arckrém igazi hatóanyagkoncentrátum. Bársonyosít, regenerál, tonizál.
UREA
 • A bőr természetes hidratáló faktora, orvosolja a felületi és mélyrétegi vízhiányt.
 • Azáltal, hogy megköti a bőrben a nedvességet, kisimítja és nyugtatja a tónusát vesztett arcbőrt.
 • Extra képessége, hogy segíti a többi hatóanyag bőr mélyebb szintjeire történő eljutását.
1% W Tr-Active hatóanyagot tartalmazó készítmény 30 nap leforgása alatt, napi kétszeri alkalmazás mellett akár 35 %-kal is képes feljavítani a bőr elasztikusságát.
NAGYÍTÓ ALATT - NINCSENEK TITKAINK

Összetevők: tisztított víz, levendula virágvíz (BIO), urea, olliva emulgens, növényi glicerin, shea vaj (bio), stearinsav, kókuszolaj (bio), Oleosoft-4, olasz fehér szarvasgomba kivonat, cetil-alkohol, szkvalén, makadámia olaj (bio), rizsolaj, hialuronsav, Q10-koenzim, E-vitamin-acetát, E-vitamin, levendula illóolaj (bio), szorbit, nátrium-fitát, dehidro-ecetsav, benzil-alkohol, limonene*, linalool*, geraniol*

Ingredients: Aqua, Lavandula angustifolia flower water (BIO), Urea, Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, Glycerin, Butyrospermum parkii butter (BIO), Stearic acid, Cocos nucifera oil (BIO), Almond/Borage/Linseed/Olive acids/ glycerides, Tuber magnatum extract (Glycerin, Tuber Magnatum Extract, Sodium benzoate, Potassium sorbate), Cetyl alcohol, Squalane, Macadamia integrifolia/ternifolia seed oil (BIO), Oryza sativa bran oil, Sodium hyaluronate, Ubiquinone, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Lavandula angustifolia oil (BIO), Sorbitol, Sodium phytate, Dehydroacetic acid, Benzyl alcohol, Limonene*, Linalool*, Geraniol*

*Az illóolaj természetes komponense.

BIO: ökológiai gazdaságból származó.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!