A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Így nem lesz vesztes helyzet a hajhullás

Az elvékonyodó hajszálak, a hajritkulás, valamint a hajhullás nőket és férfiakat egyaránt érintő probléma. Kialakulásának számos oka lehet, az életmódunk, a táplálkozásunk, a gének, a hormonális változások, a várandósság, de az akut és krónikus betegségek is nagymértékben meghatározzák hajunk minőségének romlását, a hajvesztés mértékét.

Elolvasom
A legtökösebb szépségrecept bőrre és hajra

A sütőtök és az alma az ősz nélkülözhetetlen vitamin forrásai, vidám színükkel, fenséges ízükkel és mennyei illatukkal feldobják az egyre borongósabb őszi napokat. Ám nemcsak ételként és dekorációként elsőrangúak, hanem szépségápolás terén is. Éppen ezért csempésztem bele a Magister kozmetikumokba is tök jó hatásukat…. ismerkedjetek meg az október sztárjaival, az Apple & Pump kollekció tagjaival!

Elolvasom
Keratosis pilaris: nem csak a mai csirkék bőrproblémája

Apró, grízes dudorok a felkaron, combokon, popsin, esetleg az arcon: ez a keratosis pilaris, vagyis hétköznapi nevén a csirkebőr. Főként a fiatalabb korosztályt érinti, ám felnőtteknél is kialakulhat, és bár orvosi szempontból nézve ártalmatlan, az életminőséget jelentősen ronthatják a makacs panaszok, vagyis igazi csirkefogó bőrelváltozással állunk szemben.

Elolvasom
Cotton Club Matrix Mask lapmaszkunk piros lapot ad az öregedés első jeleinek

Az elmúlt években Dél-Koreából kiindulva az egész világot meghódították a sheet maskok, vagyis magyarul a fátyolmaszkok. Régóta szerettem volna ezt a szépségtrendet beemelni a Magister kelléktárába is, de ezidáig nem találtam a tökéletes, minden követelményünknek és a hitvallásunknak megfelelő terméket. Most viszont büszkén mutatom be az első olyan arcápoló lapmaszkot, amely Cosmos Organic és Ecocert minősítéssel rendelkezik. 100% organikus pamutból készült szálai között olyan csúcs anti-aging hatóanyagok LAPpanganak, mint a fügekaktusz kivonat és a Fucogel®.

Elolvasom
De jó a deod! avagy Hogyan ússzuk meg szárazon a kamaszkort?

A pubertással együtt elérkezik az idő, hogy a kislány, aki eddig csak játékból próbálgatta anyukája szépségápolási cuccait, és a kisfiú, aki a tükör előtt gyakorolta, hogyan fogja élesben az aftershave-t használni, lassan saját kozmetikumokra vágyik. A szérumok, a sminktermékek és a férfi arckrém persze még várhatnak, de egy jó dezodorra az elsők között lesz szükség, hiszen a fokozott izzadás sok tini mindennapjait keseríti meg.

Elolvasom