A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Bőrszépítő lélekutazás a provence-i tájakon

Bőrszépítő lélekutazás a provence-i tájakon

Parlez-vous-français? A francia nők legendás eleganciája és szépsége mindig is az egyik legnagyobb inspirációnak számított a divat- és beauty szakmában. Párizsi utazásom során sajnos országjárásra nem maradt időm, de a gondolataim azóta is vissza-visszatérnek ehhez az értékekben gazdag országhoz, a borhoz, a sajthoz, a szemet-szívet gyönyörködtető provence-i tájhoz. Ezen a csodás vidéken olyan növények teremnek, amelyeknek bőrszépítő erejéhez nem férhet kétség, és amiket mi is előszeretettel használunk kreációinkban.

Elolvasom

Ha szeretnél Te is a rutinodba csempészni egy keveset a dél-francia életérzésből, akkor ismerkedj meg a Pre-Age Provence Hyaluron 3D Szőlő szérumunkkal, amitől olyan csodásan puha lesz a bőröd, hogy még Sophie Marceau is megirigyelheti!

 

Pajzsként védi bőröd kollagéntartalmát

Hogy mitől olyan különleges ez a kozmetikum? Került bele bio szőlőhéj kivonat (UVIOX®), ami minden lehető módon kiaknázza a szőlőszemekben lévő bőrszépítő potenciált. Merthogy a szőlőből nem csak isteni borok készülhetnek.

A héjából kivont UVIOX® névre hallgató hatóanyagnak in vitro tesztekkel bizonyított öregedésgátló hatása van, és antioxidánsként felülmúlja a C-vitamint, a Quercetint (gyulladáscsökkentő hatású pigment flavonoid) és a Catecint (szuper antioxidáns, és rákmegelőző hatást szintén tulajdonítanak neki) is. A vizsgálatok eredménye szerint az UVIOX® antioxidáns hatása körülbelül triplája a vörösáfonya, illetve a tea kivonatának, és duplája a C-vitaminénak, a Quercetinének és a Catecinének.

Olyan polifenolokat tartalmaz, amelyek gátolják az MMP2 nevű kollagénbontó proteáz hatását, így őrizve meg a bőr feszességét és megelőzve a ráncosodást. Az MMP2 vagy más néven gelatináz A az egyik fő felelőse a kollagén- és elasztinszint csökkenésének a bőrben, de az UVIOX® képes beavatkozni ebbe a folyamatba. Segít legyőzni azokat a káros hatásokat, amelyeket az öregedés, a stressz, a környezeti szennyezés, a fizikai aktivitás, valamint a dohányzás gyakorolnak a bőrsejtek anyagcseréjére. Ezt az összetevőt egyébként jelenleg hazánkban egyedül mi használjuk.

 

Illatozva tonizál és feszesít

A provence-i életérzést (és persze a szérum hatását) fokozza a bio kerti kakukkfű hidrolátum is, amely nemcsak isteni gyógynövényes illatával kényezteti az érzékeidet, hanem a kültakaródra is eszményi hatással van. Ez a növény vadon terem a dél-francia tájakon, de az ókori Egyiptomban gyakran használták balzsamozáshoz, az ókori Görögországban pedig a bátorság, elegancia és stílus szimbólumának tartották, emellett a templomaikat illatosították a füstjével.

A növény hidrolátumában lévő fenolos anyagok, mint a timol és a karvakrol ütős antioxidánsok, új lendületet adnak a bőr regenerációs folyamatainak és a tónusvesztéssel, megereszkedéssel is hatékonyan veszik fel a harcot, védenek az oxidatív stressztől. De még ez sem minden, hiszen a kakukkfűkivonat tisztító, tonizáló hatása miatt a zsírosodásra hajlamos, olajos bőr állapotán is képes javítani, sőt akár rosaceás arcbőr esetén az atka visszaszorításában is jeleskedhet.

 

Hidratáló hős a rutinodban

A szérum formulájára a Magister saját fejlesztésű hialuronsav-komplexe teszi fel a képzeletbeli koronát, melyből kifejezetten nagy, csaknem 1%-os mennyiséget tartalmaz az ápoló. A háromféle molekulaméretű hialuronsav a bőr különböző rétegeibe hatol, helyreállítja a károsodást, fokozza a feszességet, védi a barriert és segít megőrizni a hidratáltságot.

Ez utóbbi hatást fokozza a termékben lévő urea is, amely remekel mind a felületi, mind a mélyrétegi vízhiány enyhítésében, simává varázsol, nyugtat, és még abban is segít, hogy a többi hatóanyag a lehető legmélyebbre szívódjon be.

A könnyed, géles állagú Pre-Age Provence pillanatok alatt beszívódik, és jó szívvel ajánlom normál, dehidratált, kombinált és zsíros bőrre egyaránt. Tisztítás és tonizálás után építsd be a nappali rutinodba, majd rétegezz rá hidratálót, de magában is használhatod. Antioxidáns ereje miatt segíthet fokozni a fényvédő krémed hatékonyságát, és biztosan azt is örömmel hallod, hogy újrahasznosítható üvegcsomagolásban forgalmazzuk, amelyet a Magister üzleteiben vissza is veszünk.

Ildikó