A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Ezért használj hipoallergén termékeket

Ezért használj hipoallergén termékeket

"Egy érzékeny lélek a szeretet szemüvegén keresztül látja a világot"- tartja a mondás. Néhány évvel ezelőtt ebben a szellemben alkottuk meg neked Hipoallergén fürdő-és testápoló krémünk, és most az a megtiszteltetés ért, hogy hivatalosan is a legtisztább összetevőjű natúrkozmetikumok közé tartozhat.

Elolvasom

Érzékenység

Számtalanszor használt szó testi és lelki problémára egyaránt, pedig számomra a törődés iránti igényt, a finomságot, az empátiát és a magas fokú érzelmi intelligenciát jelenti, leginkább a valódi nőiség egyik alapja. Azokhoz, akik rendelkeznek ezzel a tulajdonsággal, a legtisztább módon érdemes közelíteni, és biztos lehetsz benne, hogy a gondoskodás nem marad viszonzatlan. 

Hivatásunk során talán ez az egyik legfontosabb beteljesítendő misszió, érzékenynek maradni az emberek iránt, figyelni rájuk, hiszen így készíthetünk olyan termékeket, amelyek egyszerre ápolják a testet és a lelket. Évekkel ezelőtt így született meg a Hipoallergén fürdő- és testápoló krémünk, ami múlt hónapban elnyerte a JS Hamilton laboratórium „Klinikailag igazolt hipoallergén hatású termék” minősítését. Büszkék vagyunk rá, hogy ez az első natúrkozmetikum Magyarországon, ami kiérdemelte az elismerést
 

Mit jelent ez?

A készítményt dermatológiai laboratóriumban, bőrgyógyászok által tesztelték, valamint elemezték az összetételét, kémhatását és professzionális mikrobiológiai vizsgálaton is átesett. Az eredmények szerint a fürdőkrém nem tartalmaz parfümöt, olyan illóolajat vagy illatanyag összetevőt, amely allergizálna, valamint kizárható a mesterséges szín- és irritáló anyag használata is.

Emellett az 50 önkéntesen végzett bőrtolerancia vizsgálat során igazolást nyert a készítmény anti-allergén hatása, mivel egy esetben sem fordult elő még enyhe kipirosodás vagy ödéma.
 

Miért fontos, hogy hipoallergén krémeket használj?

Mert a hipoallergén bőrápolók formulái úgy lettek kifejlesztve, hogy minimalizálják a használatukhoz kapcsolódó allergiás reakciók kockázatát, továbbá nem károsítják a gyulladt bőr természetes savköpenyét, elősegítve ezzel az ekcémával küzdők gyógyulását. Fontos tudni, hogy még a bőrgyógyászatban használt krémek sem mind bírnak ezzel a tulajdonsággal. Sőt, a legtöbb fürdőzéshez használt szer, az összes natúrszappan is lúgos, holott a bőr pH-ja enyhén savas, az azt védő savköpenynek köszönhetően 5,5 pH az értéke.

Ami pedig a legfontosabb, hogy tisztaságuknak köszönhetően a legmegfelelőbbek a szenzitív bőr ápolására, és emellett illata és krémessége a lelked kényeztetéséről is gondoskodik. Az érzékeny nők jó ismerőjeként úgy alkottuk meg fürdő- és testápoló krémünket, hogy a mesés olajoknak köszönhetően szellemedet is méltó módon kényeztethesd.

Hiszek a te egészséges arcbőrödben, szeretettel ölellek,

Ildikó
Tartalomhoz tartozó címkék: Ekcéma