A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Mangóvajjal a száraz, érzékeny, irritált bőr ellen

A száraz, irritált, érzékeny bőr egyre gyakoribb bőrprobléma világszerte. Számos esetben az allergiás bőrgyulladások talaján jelenik meg, mely a finomított élelmiszerek, a bennük lévő adalékanyagok, illetve a kozmetikai kemikáliák széleskörű előfordulása végett a gyengülő immunrendszer hozadékai.

A mangóvaj egy olyan természet adta különleges regeneráló anyag, melyet a gyümölcs magjából vonnak ki vegyi eljárások nélkül. Összetevői között tud olyan polifenolokat, melyek elősegítik a kiütéses, irritált, hámló bőr gyógyulását. A mangóvaj antioxidánsai (kvercetin, mangiferin, kávésav), a bőrregeneráló galluszsav, és a gyulladásgátló tanninok elősegítik az ekcémás, psoriasisos bőr tüneteinek mérséklését. Egyensúlyban tartja a bőr hidrolipid rétegét, megakadályozza a bőr szárazságát,  csökkenti a viszketést és az irritációt.

Ha Neked is ismerősek ezek a bőrproblémák, akkor a kizárólag természetes alapanyagokból készült Magister Sárgabarack- Mangó testvaj a számodra ideális bőrápoló lehet. A készítményben helyet foglaló sárgabarack-mag olaj tovább véd a kiszáradástól, selymesíti és táplálja a bőrt.  Gyermekek számára is kitűnő testápoló készítmény.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog