A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Marine- Z: a tenger ihlette

A tenger számtalan csodát rejt. A problémás arcbőrre kifejlesztett arckrémünket is megihlette a tenger egy ajándéka, a Laminaria digitata tengeri alga, mely oligoszacharidokat (különösen phycoszacharidokat), káliumot, magnéziumot és jódot tartalmaz. Franciaország észak-nyugati részéről, a Bretagne partjairól gyűjtik ezt, az immunerősítő béta-glükánokhoz hasonló alginátokban gazdag makroalgát. A Marine-Z egy összetett hatóanyag, mely ezen tengeri alga és cink komplex keveréke

A Marine- Z azon kevés természetes kozmetikai hatóanyag közé tartozik, mellyel számos tudományos kutatást is végeztek. Kettős vak klinikai tesztek is bebizonyították, hogy azon készítmények, melyek tartalmazták a Marine-Z-t jelentősen javították az aknés, pattanásos bőr állapotát, szemben azokkal a készítményekkel, melyekben ez nem volt megtalálható. Az eredmény két hét után észlelhető. 

A Marine-Z egy olyan anyag, mely alkalmas a pattanásosok természetes módon való megelőzésére, kezelésére, a faggyútermelés szabályozására, a zsíros arcbőr állapotának és kinézetének javítására. Gátolja a Staphylococcus aureus és a Propionobacterium baktériumok fejlődését, melyek az aknék kialakulásáért, a gyulladás fenntartásáért felelnek.

A cink korlátozza a mikroorganizmusok szaporodását, faggyúszabályozó hatású, csillapítja az irritációkat, csökkenti a bőr gyulladását. Fontos élettani szerepet betöltő nyomelem, szerepet játszik az emberi szervezetben több 1000 enzim aktivációjáért felel.

Így a Kamilla arckrémünk használatakor élvezheted, ahogy egy cseppnyi tenger is a Te arcbőrödet erősíti!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog