A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Mit rejt az én fürdőszobám?

Mit rejt az én fürdőszobám?

Bepillantást nyerhettek a fürdőszobámba, ahol mára már minden kozmetikum Magister!

Elolvasom

Lassan 4 éve, hogy a fürdőszobánkban helyet kapnak saját készítésű termékek, de mára azt mondhatom minden testápoló, tisztálkodó szer lecserélődött Magister natúrkozmetikumra. Utolsóként a samponok és a balzsamok érkeztek a fürdőkád szélére, de most már ők is megszokták a Magister atmoszférát.

  1. Arckrémeink közül elsősorban mindig azokat használom tesztelésként, melyek épp forgalomba hozatal előtt állnak, így a pici patikai tégelyben egy Voyage Málna-C foglal helyet, amit elfogultság nélkül imádok. Az illatát, a könnyedségét és nem utolsó sorban a hatását!
  2. Mivel elszánt környezetvédő vagyok, magamnak csak nagyon ritkán jár a címke és a szép tégely, így a vattakorongok mellett az újrahasznosított flakonban, a mindennapos arcápolási rutinom örök részese a búzavirág micellás arcvíz foglal helyet. Szeretem, mert végre sminkelhetek anélkül hogy utána a lemosásában begyulladna a szemem, irritálódna az arcbőröm.
  3. Ami még a polcomon helyet kap: fogkrém, hajszesz, deó (nélkülözhetetlen alapdarabok), makadámiás testvaj (fürdés után szeretgeti a bőröm) és a szemránckrém. A szemránckrémet gyakran smink alá primernek használom, illetve minden háztartási balesetből származó kisebb sérülést gyógyítok vele.
  4. Kézmosáshoz most épp körömvirágos szappant (ezt reggelente arcmosáshoz is használom) és az utántöltőbe a friss illatot árasztó Organic lime folyékonyszappant helyeztem ki (mi tusoláshoz is ezt használjuk). 
  5. Nézzük a férfi oldalt! Párom kedvencei között szerepel a kamillás arcszesz és a férfi arckrém, melyeknek köszönhetően borotválkozás után isteni puha, puszivonzó babaarca lesz! :) Ő is szívesen használja az abszolút neutrális Zsálya-citromfű dezodort, fogmosáshoz fogorvosként pedig kizárólag a Magister Fogfehérítő pasztát!
Örülök, hogy most Te is kicsit nálunk jártál,
Ildikó
Tartalomhoz tartozó címkék: Otthon