A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Az organikus arctisztítás & sminkeltávolítás

Az első vélemények új micellás vizünkről, amit én is nagy örömmel tapasztaltam a fejlesztése során, hogy nem csupán a szennyeződéseket, de a sminket is könnyen és alaposan eltávolítja. Sokan feltettétek a kérdést, hogyan rendelkezhet egy 100 %-ban természetes arcvíz ilyen erős tisztító hatással. A búzavirág micellás arcvizünk ereje a a névadó speciális növényi tenzidekből készült micelláinak köszünhető.

De mik azok a micellák és miért biztonságosak? 
A vízben a micellákat olyan felület aktív anyagok képzik, melyek nem elég erősek ahhoz, hogy oldatot képezzenek, vagy ne oldódjanak a vízben és szétvállva külön fázist képezzenek. A mi micelláinkat úgy lehet elképzelni, mint egy gömböt, melynek belső magját egy zsírcsepp alkot, amit egy vízoldékony hidrátburok vesz körül. Ilyen kis micellák sokasága egy stabil rendszert alkot az arcvízben. A micellák a bőrünkkel érinkezve szétnyílnak és belső olajos magjukba zárják a bőrfelszíni olajos szennyeződéseket (pl. smink) és a felesleges faggyút. Ezek a micellák abszolút környezetbarát tisztítószerek, az arcvíz nem tartalmaz erős, irritáló, szárító anyagokat, így olyan érzékeny területeket is biztonsággal alkalmazható, min pl. a szempilla, szemhéj és környéke.

Az organikus arctisztítás fontossága.
Mivel a korai ráncosodást előidézheti és gyulladásos folyamatok talajául szolgálhat, ha esténként nem tisztítjuk meg gondosan arcunkról a sminket, ezért erről sose feledkezzünk meg. 

A sok festés megviselheti és száríthatja a szem körüli rendkívül finom bőrt. A mindennapos stressz és fáradtság szintén megviseli szemeinket. Ezeket a negatív hatásokat ellensúlyozza az arctisztítónk bio búzavirág-víz tartalma, mely csökkenti a szem alatti sötét karikák jeleit, felfrissíti és látványosan feszesíti az arcbőrt. 


Ne felejtsük el, arcbőrünk fiatalságát csak természetes anyagokkal tudjuk biztosítani. Minden nem bőrrokon, mesterséges anyag terhet rak bőrünkre. Ahelyett, hogy regenerálódásával lenne elfoglalva, a mesterséges anyagokkal kell felvennie a harcot.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog