A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Seaesta szérum

Ár:
8.990 Ft (7.079 Ft + ÁFA)
Egységár: 299,67 Ft/ml

A Mediterrán tenger értékes ásványi anyagait magában hordozó szérumunkat 10 % bőr védőgát funkciót javító niacinamiddal és 1 % sebum regulátor cink-PCA hatóanyaggal készítjük. Mindezt megkoronáztuk olyan csúcshatóanyagokkal, mint a bőrnyugtató, kékfény védő Ectoin natural ®, de a tengeri ásvány kivonatban oldottunk 2 % Et-VC™ rendkívül stabil és erős antioxidáns C-vitamint, melynek depigmentáló hatása is elsőrangú. A bőr hidratáltságáról a rendkívül alacsony molekulatömegű hialuronsav és az urea is gondoskodik.

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Elérhetőség: Készleten
Várható szállítás: 2024. július 18.
Kiszerelés: 30 ml

Az év dentálhigiéniai terméke kategória olvasói díj nyertese!

A legjobb bio- és/vagy natúr hajápoló kategória olvasói díj nyertese!

A legjobb bio- és/vagy natúr smink kategória zsűri díj nyertese!

A legjobb bio- és/vagy natúr smink kategória zsűri díj nyertese!

 

A legjobb naptej kategória olvasói díj nyertese!

A legjobb bio- és/vagy natúr hajápoló kategória olvasói díj nyertese!

 

Leírás és Paraméterek

Milyen bőrre?

Ne lepődj meg, hiszen esszenciális vitamin és ásványi anyag készlete ill. a multifunkicós Ectoin natural végett számos, akár egymásnak ellentétesnek tűnő bőrtípus esetén is javasoljuk!

Száraz, vagy korpás szeborreás bőrre

 • Méghozzá azért, mert ebben hipermagas koncentrációban a niacinamid igazi ceramid booster! A hámban a barrierfunkció kialakításában fontos lipidek, pl. ceramidok bioszintézisében is részt vesz.
 • Ez nem csak azt jelenti, hogy segíti a bőr védelmét, és ezáltal a gyulladások mérséklését, hanem a transzepidermális vízvesztés mérséklése révén száraz bőrre remek hidratáló.
 • Ezenkívül természetes hidratáló faktorokkal is megtöltöttük: ultraalacsony molakula tömegű hialuronsav és urea igyekszik megakadályozni a felszíni és a mélyrétegi vízhiányt.

Aknés, olajos szeborreás bőr

 • A niacinamid és a cink-PCA optimalizálja a faggyú termelődését, ami azt jelenti, hogy, amikor a bőr olajos (szeborreás), akkor mérsékli a faggyúmirigyek működését.
 • Ezért ideális zsíros bőrre, sőt akné esetén is, hiszen egyfelől gyulladáscsökkentő, másfelől pedig a szeborreás tevékenység csökkentése végett a makacs aknés bőr is javulásra bírható pár hét leforgása alatt. Mindemellett a tág pórusokat is rendre igazítja!

Pigmentfoltos bőrre

 • A niacinamid 10 %-os koncentrációban ill. az ET-VC™ stabil és innovatív C-vitamin remekül hat a szabálytalan pigmentáltságra.
 • A niacinamid ill. az ET-VC™ már 4 hét után szignifikánsan csökkenti a pigmentfoltok láthatóságát és világosítja a bőrt.
 • Duplán hatunk a pigmentfoltokra: amíg a niacinamid gátolja az ún. melanoszóma transzfert, mely azt eredményezi, hogy a pigment anyag nem jut el a keratinocitákba, vagyis "láthatatlan" marad, addig az Et-VC™ a melanogenezis, vagyis a melanin (pigment) képződést gátolja le.
 
 

Rosaceás, érzékeny bőrre

 • A 10% niacinamid a védőgát funkció eredményes javításával egy természetes gyulladáscsökkentő, kedvezően reagál rá a kipirosodó, rosaceás arcbőr.
 • A készítmény rendkívül jó tolerálhatósága miatt a legérzékenyebb bőr számára is optimális.
Az Ectoin® natural gyulladáscsökkentő hatása is kiemelkedő, ezért remek természetes, mellékhatásoktól mentes helyettesítője lehet a hidrokortizonnak (szteroid típusú gyulladáscsökkentő), sőt bizonyos tekintetben túl is szárnyalja azokat! Egy in vivo kísérletben 7 napon keresztül napi kétszer 1%-os ectoin oldattal kezelték a résztvevők gyulladt bőrfelületét, a kontrollcsoport pedig 0,25%-os hidrokortizonos kenőcsöt kapott. Egy hét elteltével mindkét esetben 38%-kal csökkent a bőrfelület pirossága, a barrier funkciókat viszont az Ectoin® natural javította nagyobb mértékben, 28%-kal.

Érett, ráncos bőrre

 • A niacinamid és az ET-VC is potencírozza a bőr kollagén termelődését, ezért a megereszkedett bőrt a rostrendszer ("halászháló") támogatásával képes feszesíteni.
 • Az ultraalacsony molekulatömegű hialuronsav növeli a bőr elasztikusságát.
Az Ectoin® natural ránctalanító hatását a szemkörnyéken egy in vivo (vagyis boldog önkéntesek bőrén) tanulmányozták. A kísérlet 4 hétig tartott, napi kétszeri használattal, 0,5%-os töménységben vizsgálva a hatóanyag eredményességét (mi ebben a készítmény 1 %-ban alkalmazzuk!). A placebo krémhez képest az Ectoinnal® kezelteknél a ráncok mélysége 32%-kal csökkent, a szarkalábak kiterjedtsége pedig 40%-kal.

Összességében tehát elmondható, hogy a bőrkép komplex javításában játszik szerepet, pl. felnőttkori szeborreás arcbőr esetén egyszerre hathatunk arcunk fiatalságára és az olajos bőrérzet csökkentésére. De vegyünk még néhány példát: gyulladt pattanásokkal társult rosáceás arcbőr, szájkörüli bőrgyulladás vagy T-vonalban olajos, kombinált, de már idősödő bőr esetén is ajánljuk!

Kékfény elleni védekezésben is használható, hiszen az Ectoin natural® hatása a látható fény kék tartományának (mobilok, TV-k, laptopok kijelzője) szabadgyök képző hatását is ellensúlyozza.

Így építsd be a rutinodba!

Pár csepp szérumot oszlass el a megtisztított bőrfelületen, majd simogató mozdulatokkal masszírozd be! Vidd fölé hidratálókrémedet!

Időkorlát nélkül, a nap bármely szakában alkalmazható, reggeli és esti rutinba is építhető. Nem fényérzékenyít.

Javasoljuk kombinálni a következő szérumokkal, bőrproblémától függően: Aknézia Amphora szérum, Pigment trick treatment, Cactus juice szérum.

 
Milyen élmény fog várni?
IllatIllatmentes szérum a legérzékenyebb bőrre is.
TextúraVízbázisú (tengeri ásvány alapú), légies, kissé géles szérum, melyet pár perc alatt beszippant a bőr.
Zöld megoldásÜveg szelencéjét üzleteinkben visszavesszük!
TOP 7 HATÓANYAG
ECTOIN® NATURAL
 • Az Ectoin® natural egy erőteljes, többfunkciós, kiemelkedő hatékonyságú összetevő, melynek előnyeit számos klinikai vizsgálat igazolta. Elsősorban a retinal esetleges érzékenyítő hatását igyekszik a formulában csökkenteni, hiszen bizonyított módon „hidrokortizon-szerű” gyulladáscsökkentő hatással bír, vagyis a szteroid krémhez hasonló eredményeket képes produkálni a gyulladt bőrön, mindezt természetes módon, mellékhatásoktól mentesen! De nézzük, milyen más tulajdonságokkal is bír:
  • teljeskörű anti-pollution hatás (vagyis a szennyezett levegő káros hatásai ellen is védi a bőrt) (in vivo).
  • kék fény elleni védelem (ex vivo).
  • öregedésgátló, anti-aging (in vivo).
  • hosszú távú hidratálás és a bőrgát helyreállítása (in vivo).
  • bőrvilágosítás, depigmentálás (in vivo)
  • mikrobiom támogatás.

Az Ectoin® natural egy aminosav származék, mely az extremolitok csoportjába tartozik. Az extremolitok kis stesszvédő molekulák, amelyek védik az extremofil mikroorganizmusokat és növényeket az élőhelyeik halálos és szélsőséges körülményeitől, mint a sós tavak, forró források, a sarkvidéki jég, a mélytenger vagy a sivatagok.

A sós tavak és sivatagok a legellenségesebb környezetek a Földön. A hihetetlen körülmények ellenére évmilliók óta létezik élet ezeken a területeken is, méghozzá a nagy hatékonysággal alkalmazkodott baktériumok, úgynevezett extremofil mikroorganizmusok által. Ők dacolnak a szárazsággal, a magas sótartalommal, a szélsőséges hőmérséklet változásokkal, mindezt a bennük található Ectoin®-nak köszönhetően. Ez védi meg ezeket a kis élőlényeket élőhelyük káros környezeti hatásaitól. Az Ectoin® natural hatékonyságát számos független kutató részletesen vizsgálta, tudományos kutatócsoportok és egyetemek Németországban és világszerte. Ma a lenyűgöző Ectoin® natural természetes védő tulajdonságait az egészségügyben, a gyógyszergyártásban és immáron a kozmetikában is alkalmazzák legnagyobb örömünkre!

ETHYL ASCORBIC ACID (ET-VC™)
 • Vadonatúj stabil és ellenálló általános bőrképjavító C-vitamin módosulat, mely halványítja a pattanás után visszamaradt hegeket.
 • A biotechnológiai úton fejlesztett 3-O- Ethyl Ascorbic Acid, egy prémium minőségű derivált C-vitamin, mely a stabilitását és hatékonyságát tekintve is kitűnik a hagyományos és más módosított C-vitamin formákhoz képest, antioxidáns, anti-aging és pigmentfolt halványító tulajdonságban is sokszorosan felülmúlja őket.
 • Hazai termékben csak nálunk fordul elő.
 • A melanogenesis gátlásával jelentősen javítja a bőrképet, a bőr egységességét. Klinikai vizsgálat során megállapították, hogy már 9 nap után 28, 6 %-kal csökkenti a melanint, ezáltal a barna foltok láthatóságát.
 • Kollagén termelést fokozó hatással bír, ezáltal fokozza a bőr elasztikusságát.
 • Harcol az UV-fény okozta photo-aging ellen (védi a DNS-t az UV okozta behatáskor).
 • Városi életstílusnak való kitettség esetén valódi áldás, csökkenti a diesel partikulumok és a városi por okozta reaktív oxigén szabadgyökök képződését, ezáltal az urban-aging-et.
CINK-PCA
 • A cink minden gyulladással járó bőrprobléma megoldása esetén nélkülözhetetlen, a PCA pedig egy olyan aminosav származék, mely a bőr természetes hidratáló faktora.
 • A PCA tehát az NMF (Natural Moisterising Factor) egyik fő alkotóeleme, ennek a bőrfelszíni vízraktárnak a 12% -át adja (ez valójában az NMF leggyakoribb egyedülálló komponense). Ez azt jelenti, hogy a PCA önmagában is fiziológiás szerepet játszik a bőr hidratálásában.
 • A PCA cinkkel alkotott 100 % természetes vegyülete pedig ötvözi a két anyag előnyös tulajdonságát: a hidratálás mellett faggyúharmonizáló, gyulladáscsökkentő és bizonyítottan javítja az aknés bőr állapotát.
 • Röviden szólva: egy antibakteriális sebum regulátorról van szó, tehát mindenképpen az optimális irányba igyekszik eltolni a faggyútermelést (ha túlteng a faggyú, akkor csökkenti, ha pedig nincs vele probléma, nem szárítja a bőrt).
MEDITERRÁN TENGERI ÁSVÁNY
 • Ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt (nátrium, magnézium, a kalcium vagy a kálium), melyek segítik a normál bőrfunkciókat (sebgyógyulás, regeneráció, hámosodás, faggyútermelés).
 • Rendkívüli tonizáló. Az általunk használt kivonat nyomelem és ásványianyag összetétele és koncentrációja teljes egészében azonos a Mediterrán tengervízzel.
 • Mivel ez a „tengervíz” nem a Mediterrán tengerből nyert, hanem annak ásványi anyag összetétele alapján olasz laboratóriumban fejlesztett, ezért tiszta, steril és szennyeződésektől mentes, sőt a mikroműanyag tartalomtól sem kell tartani.
HIALURONSAV
 • A termékben egy igen exkluzív és páratlan vegán, biotechnológiai úton előállított hialuronsav kap helyet, melynek legfőbb jellegzetessége a méretében rejlik: molekulatömege lenyűgözően alacsony, még az ismertebb LMW típusnál is, akár 20-szor kisebb.
 • Parányi termetének hozadéka, hogy penetrációs képessége a bőrbe, a valaha ismert hialuronsavak között a legmagasabb. Ez hosszantartó hidratálást, regenerációt, ill. magasfokú és mély bőrfeltöltő (ún. filler) hatást eredményez.
 • Hatását mindenképpen érezni fogod a bőrödön!
NIACINAMID
 • A niacinamid (B3 vitamin) vagy, ahogy ma mondják „Nia” az általunk alkalmazott 10%-os koncentrációban igazi megoldásmolekula akné, fokozott faggyú túltermelés, pirosodás, gyulladások, hiperpigmentáció esetén. Ezt azáltal éri el, hogy a bőr természetes immunvédelmét, a bőr védőgátját erősíti, mint egy igazi testőr!
 • A „waoo” hatást tovább fokozza az a tény, hogy segíti a bőr nedvességtartalmának megtartását, ezáltal fokozza a bőr tónusát, állítja helyre a hidro-lipid egyensúlyt.
UREA
 • A bőr természetes hidratáló faktora (NMF, natural moisturizing factor), orvosolja a felületi és mélyrétegi vízhiányt és a felborult hidro-lipid egyensúly miatt kialakult bőrszárazságot.
 • Azáltal, hogy megköti a bőrben a nedvességet, kisimítja és nyugtatja a tónusát vesztett arcbőrt.
 • Extra képessége, hogy segíti a többi hatóanyag bőr mélyebb szintjeire történő eljutását.
Egy klinikai vizsgálat során 4 héten át napi kétszeri használat esetén az Ectoin-os kozmetikum átlagosan 40%-kal csökkentette a ráncok volumenét (mm3) és 35%-kal a ráncok mélységét.
Nagyító alatt – nincsenek titkaink

Összetevők: tisztított víz, niacinamid, tengeri ásvány, Et-VC™, urea, cink-PCA, Ectoin natural, hialuronsav, nátrium-fitát, arabmézga, xantán, benzil-alkohol, dehidro-ecetsav

Ingredients: Aqua, Niacinamide, Sea salt extract/ Mediterranian Sea minerals (Aqua, Sea salt extract, Citric acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate), 3-O- Ethyl Ascorbic Acid, Urea, Zinc PCA, Ectoin, Sodium hyaluronate, Sodium Phytate, Acacia senegal gum, Xanthan gum, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid

Típus: Harmonizálás

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2024. 01. 26.
Ez a szérum számomra tökéletes! Vízhiányos a bőröm a hideg hónapokban, de az olajos szérumokat nem szeretem, ezért esett rá a választásom. Abszolút beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. Seb után maradt foltot 4-5 nap alatt rendbe tette. Amióta használom feszesebb az arcbőröm. Gyorsan beszívódik és már mehet is rá a hidratáló krém vagy a CC krém és smink. Biztosan újraveszem!