A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Séance landoló

AHOL AZ ÉLMÉNY ÉS A PROFESSZIONALITÁS TALÁLKOZIK

A Séance egy egyedülálló kozmetikai kezelési koncepció, mely mélyebbre lát és hatol a felszínnél. Széles skálájú termékvonulatát élmény befogadni és használni is. 

A Séance programok során az aromaterápia és a funkcionalitás tökéletes szinergiája valósul meg, hogy a vendégeid az elégedettségtől meghökkenve távozzanak minden alkalommal. Mondhatnánk: egy wellness hétvége élményét és jópár hagyományos kozmetikai kezelés eredményességét egy óra Séanceba sűrítettük!

Ismerkedj meg a Séance kozmetikumokkal

aMARIANA DEEP CLEAN
TISZTÍTÓ SÉANCE

Van valami, ami sosem megy ki a divatból: a tisztaság. Legyen szó erkölcsi ártatlanságról, vagy a bőrünk makulátlan tisztaságáról.

Ez a Séance akár 3 féle kezelés kialakítására is képes: legyen szó gyors segélyről (Fresh Start), zsíros, tág pórusú bőrről (Acne Cure), vagy az eltömődött arcbőr nagytakarításáról (Full Clean).

Megnézem a termékeket

APHRODITE ANTIAGE SÉANCE

Nyomtalanul nem múlhat el az élet. Az esztendők ugyan összeráncolják a bőrt, de az idővel szemben megszállottan küzdeni értelmetlen hiba lenne. Azonban ez a Séance képes arra, mint az önzetlen szeretet. Bőrazonos hatóanyagai letörlik arcunkról a keserű vonásokat, elsimítják szemünk alól a ráncokat és a félelmeket, bűbájos virágos illata elhozza nekünk a rendkívüli vidámságot, mely aztán körül öleli testünk.

Megnézem a termékeket

KELETI SPA HIDRATATION SÉANCE

Egy szomjas arcbőrnek a víz a legfinomabb ajándék. De ahhoz, hogy hasznosítani tudja ezt az éltető erőt, maradéktalanul be kell juttatnunk és meg is kell tartanunk a bőrben. 

Az anyatermészet speciális hatóanyagait kihasználva egy Séance alatt akár duplájára növelhető a bőr nedvességtartalma! A víz csobogása még a ráncokat is felkapja és lesodorja a bőrről, az élményt a keleties illatok koronázzák.

Megnézem a termékeket

CLEOPATHRA BIOWELL SÉANCE

Kimerítő kozmopolita életmódunk felemészti energiánkat és sebeket ejt bőrünkön. Ez a Séance a tápanyagszegény, fakó és élettelen bőrből varázsol időtlenül puha, vitális bőrt. A mesés gyümölcsök és a speciálisan formulált vitaminok bombaként robbanva töltik fel az arcbőr kiüresedett raktárait. Séance mindössze 6 egyszerű lépésben!

Megnézem a termékeket

HIPOALLERGÉN SÉANCE

A hiperraktív, legérzékenyebb bőr felé a legtisztább módon érdemes közelíteni. 

Ez a Séance összegyűjti mindazokat a készítményeket, melyek különösképp kifejezik az allergiára hajlamos bőr iránti törődést, finomságot és empátiát.

Megnézem a termékeket

MINDET SZERETNÉM!

Te is kipróbálnád a Séance kozmetikumokat 1-1 kezelés alkalmával? Vagy a Séance eszme Téged is annyira meggyőzött, hogy szeretnél Séance kozmetikusként csapatunk tagja lenni?

Akkor Neked állítottuk össze Séance csomagajánlatainkat, melyekben kedvezményekkel és értékes SÉANCE ajándékokkal is megjutalmazunk.

Megnézem a termékeket

SÉANCE CSOMAGOK

SÉANCE MINIBOX
 • Minta kiszerelések 20 % kedvezménnyel
 • 2 db ajándék termékkatalógus
 • 5 db lakossági termékminta a vendégeid számára
 • Ingyenes házhozszállítás
5.470Ft helyett 4.376 Ft
SÉANCE 80
 • Referencia kozmetikussá válás útja, számos előnyökkel, például: Facebook oldalunkon és csoportjainkban, ill. instagramon folyamatosan rendelkezésre bocsájtott marketing anyagjaink, rendkívül jó minőségű fotóink felhasználhatóvá válnak saját oldalad és kozmetikád népszerűsítéséhez.
 • Legalább 80 kezelésre elegendő termék
 • További vásárlásaidnál 20 % kedvezményt kapsz a Séance és Magister kozmetikumokra
 • Prémium ajándék: Séance kozmetika üzleti stratégia modell és teljes online oktató tananyag!
183.680 Ft + referencia kozmetikussá válás
SÉANCE 40
 • A teljes Anti-age és Tisztító Séance kozmetikumai
 • Legalább 40 kezelésnyi termék 10% kedvezménnyel
 • 10 féle ajándék
 • Támogató marketing eszközök
100.600 Ft helyett89.990 Ft

Hősnőink

A Séance kozmetikumok hősnőinek titka, hogy önmagukra ugyanannyira odafigyelnek, mint másokra. Hiszen csak akkor tudnak mások felé áldozatkészek lenni és helytállni az életben, ha maximálisan megadnak maguknak mindent, testileg és lelkileg egyaránt. Ők azok, akik már azonosultak a Séance értékekkel, velük találkozhatsz felületeinken és tananyagunkban.

KELETI SPA HIDRATÁLÓ SÉANCE
CLEOPATHRA BIOWELL SÉANCE
MARIANA DEEP CLEAN TISZTÍTÓ
SÉANCE
APHRODITE ANTI-AGE SÉANCE