A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Szállítási és fizetési információk

Szállítási cím 

Magyarország területén bármilyen – valós - szállítási cím megadható. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában (munkanapokon 8-17 óra), valamint fontos aktualizálni a regisztrációkor megadott telefonszámot, mivel telefonon történik a szállítással kapcsolatos egyeztetés. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag csak a futárszolgálattal egyeztetve lehet módosítani, melyet mindenkor – a vevő által viselendő - felár terhel.

A szállítási határidő


A rendelés összegének kiegyenlítését követő (Barion bankkártya, PayPal), vagy az utánvételes rendelés leadását követő 1-5 munkanapon belül a csomagot futárszolgálatnak átadjuk. Ha a Magister Products Kft. ezen időintervallum alatt nem tudja a futárszolgálatnak a megrendelést tartalmazó csomagot átadni, azt a vevő felé köteles jelezni, aki ebben az esetben a rendelés elállása mellett is dönthet.

Szállítási módok és költségek

A 17.000 Ft feletti rendelés csomagolása és kiszállítása ingyenes (kivéve MPL szállítási módok). Ezen érték meghatározásánál a webáruházban kosárba tett összes termék (ÁFA-t is tartalmazó) vételárának összértéke az irányadó, a szállítási költség és az utánvét összege nélkül. Minimális rendelési összeg nincs. A szállítási díj magában foglalja a csomagolási költséget.

A magyarországi szállítási díjak a szállítás módjától és a rendelés összegétől függően változnak. A szállítási díjak nem tartalmazzák az utánvétel összegét (jelenleg 390 Ft).

Ingyenes átvételi módok:

 • személyes átvétel (5000 Szolnok, Móra F. út 1. fszt 2., Magister krém/kávé üzlet);
 • személyes átvétel (9800, Szombathely, Bejczy utca 1, Magister üzlet).
 • személyes átvétel (6726, Szeged, Csongrádi sgt. 27. Magister üzlet és Kitty's Secret Beauty kozmetika)

Szállítási opciók:

5.000 Ft alatt

 • Házhoz kézbesítés GLS futárszolgálattal munkanapokon 8.00-17.00-ig: 1690.-
 • GLS csomagpont: 1490.-

5.000 Ft - 16.999 Ft 

 • Házhoz kézbesítés GLS futárszolgálattal munkanapokon 8.00-17.00-ig: 1490.-
 • GLS csomagpont: 1290.-

17.000.- Ft felett

 • Házhozszállítás futárszolgálattal munkanapokon, GLS csomagpont: ingyenes.

Utánvétel kezelésének a díja a vásárlás összegétől függetlenül: 390.-

Egyéb fizetési módok: Barion, Paypal: ingyenes

 

MPL kiszállítási információk

Árak rendelési összeghatártól függetlenül:

 • MAGYAR POSTA HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 1490 Ft.(+ ÜGYINTÉZÉSI KÖLTSÉG 1490 Ft.): 2980 Ft.
 • MAGYAR POSTA CSOMAGPONT 990 Ft. ( + ÜGYINTÉZÉSI KÖLTSÉG 1490 FT) : 2480 Ft.
 • MAGYAR POSTA POSTAPONT 990 Ft. ( + ÜGYINTÉZÉSI KÖLTSÉG 1490 Ft) : 2480 Ft.
 • MAGYAR POSTA CSOMAGAUTOMATA 990 Ft. ( + ÜGYINTÉZÉSI KÖLTSÉG 1490 Ft) : 2480 Ft.

Lehetséges fizetési módok: Paypal, Barion (bankkártya)
Ingyenes házhozszállítási lehetőséget nem tudunk biztosítani.

 

4. Rendelés külföldről

A GLS futárszolgálat szerződött ügyfeleiként  3-5 napon belül ezekbe az országba tudunk szállítani nyomonkövetéssel, csomagbiztosítással a következő árak szerint:

 • Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország: 6990 Ft;
 • Lengyelország, Németország, Belgium, Hollandia, Liechtestein, Bulgária: 7990 Ft;
 • Dánia, Franciaország, Vatikán, Olaszország, Észak-Írország, Monaco: 10.990 Ft;
 • Litvánia, Lettország, Spanyolország, Svédország, Észtország, Norvégia, Görögország, Portugália, Finnország: 13.990 Ft;
 • Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Izland, Albánia, Málta, Törökország, Ciprus, Koszovó, Feröer-szigetek, Andorra, Gibraltár: 39.990 Ft;

Külföldi csomagokat csak Barion bank (bankkártyás) vagy sikeres PayPal tranzakció után tudunk küldeni. A külföldi csomagok várható kézbesítésének ideje a futárszolgálatnak való átadás után: 2-5 nap.

Szállítási feltételek

Ha a megrendelést követően bankkártyás fizetéssel vagy PayPal-lal történik a fizetés, akkor – miután a megrendelt termék(ek) árát a vevő kifizeti, és a vételár a Magister Products Kft. bankszámláján, paypal számláján jóváírásra is került - 1-5 munkanapon belül átadjuk a megrendelt termékeket a fuvarozónak. Ha a megrendelésben a vevő az utánvétes fizetést választotta, akkor a megrendelés beérkezését követő 1-5 munkanapon belül kerülnek a termékek a fuvarozónak átadásra. A megrendelt termékeket minden esetben újrahasznosított töltőanyaggal kibélelve, a termékek maximális védelmére figyelve kartondobozban, vagy kétrétegű papírtasakban adjuk át a fuvarozónak kiszállításra. A megrendelt termék(ek)et az MPL vagy a GLS futárszolgálat szállítja házhoz, vagy a kívánt postára, csomagautomatába, vagy MPL csomagpontra. A Magister Products Kft. a fuvarozónak való átadás határidejéért vállal felelősséget.