A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Szeretnéd tudni, hogyan kezeld hatékonyan a terhességgel összefüggő hajvesztést?

 
Tudtad, hogy a Magister Hajszesz csökkenti a terhességgel összefüggő hajvesztést és nagymértékben fokozza a hajnövekedést?

Háttér

A szülést követően a védő hatású női nemi hormonok (progeszteron, ö
sztrogén) szintje szervezetünkben lecsökken, és relatív androgén túlsúly alakul ki, mely hajhulláshoz vezethet. Ennek következtében a terhességgel összefüggő hajhullások, leggyakrabban közvetlenül a szülés után pár hónappal jelentkeznek. A folyamatot súlyosbítja, hogy ebben az időszakban a szervezet új típusú ingereknek és stressznek van kitéve. A kellemetlen hajhullás előfordulhat az áldott állapot alatt is, ez általában átmeneti vitamin hiánnyal hozható összefüggésbe. Ekkor jellemző még a fokozott faggyúmirigy termelődés okozta zsírosabb fejbőr, mely kellemetlenségeket, korpásodást okozhat.

Hogyan hat a Magister Hajszesz a terhességgel összefüggő hajhullás esetén?

-A Magister Hajszesz szalicilsav tartalma optimalizálja a faggyúmirigy termelődést, ezáltal csökkenti a korpásodást és a további hajvesztést.
 
- Koffein hatóanyaga androgén túlsúlyban is képes megnyújtani a hajszálak anagén (növekedési) fázisának időtartamát, így maximalizálja a hajnövekedést, stimulálja a hajszálak újraépülését!

- Tejsav tartalma visszaállítja a fejbőr természetes savas pH-ját, megteremtve az egészséges környezetet a hajszálaknak.

- Vitamin és ásványianyag tartalma pótolja a terhesség során kialakult átmeneti vitamin-, és ásványianyag hiányt, ellensúlyozza a hiány hajhagymákra gyakorolt negatív hatásait, erősíti a hajszálakat.

- A természetes paprika kivonat fokozza a hajhagymák vérellátását, oxigenizációját, hozzájárulva a tökéletes hajnövekedéshez.

- Természetes linol-és linolénsav tartalma - a lenmagolaj aktív hatóanyagai-, megszüntetik a hajszálak töredezettségét, erősítik a hajszálak szerkezetét.

 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog