A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Amikor biztosan tudom, hogy Nagypapám büszke rám

Amikor biztosan tudom, hogy Nagypapám büszke rám

Hazahoztunk két MagyarBrands nagydíjat is!

Az elmúlt években számos elismerésben részesült a Magister márka. Ami valójában nem csak egy brand, nem csak kozmetikumok kincses kamrája. Egy filozófia, egy történet, ami mélyről ered, és amelynek minden egyes kis részlete szívből születik, hiszen a Te bőröd, a mi küldetésünk.

Egyszer egy interjúban olvastam, hogy amikor az ember valami olyat alkot, amitől felcsillan a szeme, akkor azt folytatni kell. Nos, a mi szemünk minden egyes kreáció megszületésénél egyenesen felragyog, és egy olyan érzés kerít hatalmába, amitől át tudnám ölelni az egész világot. Azt gondolom, ez az a komponens, ami minden egyes ápolónkban megjelenik, amit semmilyen alapanyag vagy szaktudás nem pótolhat. Hiszem, hogy ennek köszönhető a MagyarBrands Innovatív és üzleti top márka díja. 

Meghatódva fogadtam a hírt, és rendkívül hálás vagyok érte a páromnak, családomnak, a csapatomnak (minden egyes "kislányomnak"), a szuper partnereimnek, akik a világ minden tájáról segítik a munkánkat, és persze Nektek is, hiszen Ti is részesei vagytok minden egyes lépésnek, mérföldkőnek az életünkben, Nélkületek ma nem szerepelne a Magister a legkiválóbbak között!

Amit még igen fontosnak tartok, az a gyökerek. Ahogyan azt Ti is tudjátok már, a nagyszüleim nyomdokaiba lépve lettem szakgyógyszerész, ez jelentette a magot, amelynek köszönhetően a Magister erős fává nőtte ki magát. Mérhetetlen boldogsággal tölt el, hogy tudom, a Nagypapám mennyire büszke arra a kicsi lányra, aki a Tisza mellett nyaranta iszappal kente be az egész testét és arcát, aki homokpogácsák helyett homokból és vízből pakolásokat készített. Ezek az élmény- és emlékcseppek gazdagítanak minden egyes formulát, ettől vagyunk mi igazán különlegesek.

A MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza a legeredményesebb magyar vonatkozású márkákat. Ebben az évben a Szakmai Bizottság döntése alapján a Magister KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít, a hazai innovatív és üzleti TOP márkák egyikeként. 

A Program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy brand pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. Pontozás alapján három alapkategóriában születik meg végül a díjazotti lista, amiből 2020-ban két csoportban is díjazást kaptunk. 

 

Az Innovatív márka díjnak igazán örülök, hiszen mindig is szem előtt tartottam, hogy olyan modern és elismert hatóanyagokat hozzak be a hazai natúrkozmetikai piacra, amivel ezidáig bőrötök nem tudott érintkezni, áldásos hatását nem élvezhettétek.

Ha most egy dzsinn megkérdezné, hogy milyen kívánságom van még? Azt válaszolnám, hogy olyan hátteret és belső meggyőződést adjon másoknak, amivel én is rendelkezem, amivel a családom útnak indított.

Hálásan köszönöm minden lelkes követőnknek és kedves vásárlónknak a bizalmát, a jövőben is a díjhoz mérten és Istennek tetszően fogok a Magister márka mögött állni! 

Ildikó
Tartalomhoz tartozó címkék: blog hír Magister