A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Csapat

Köszönöm, hogy ellátogattál az oldalunkra!

Ezúton szeretném Neked bemutatni a Magister Products natúrkozmetikum csapat tagjait.
 

Magamról annyit mondhatok, a patika világába születtem bele, korán eldöntöttem, nagyszüleim nyomdokaiba lépve gyógyszerész leszek. Az egyetemen megszerzett bőrgyógyászati alapismereteket a SOTE Bőrklinikán eltöltött gyakorlati időm során teljesítettem ki, ahol a szakmában legelismertebbnek számító gyógyszerésztől, prof. dr. Soós Gyöngyvértől tanulhattam. Itt szembesültem vele, hogy a bőrgyógyászati betegségek széleskörű előfordulása végett, elengedhetetlen a gyógyszerészi  szerepvállalás.
 

Rá kellett döbbennem, hogy bár a gyógyszertárban készült kozmetikumok és az itt forgalmazott dermokozmetikumok már képviselnek egy minőségi szintet, sokszor még ezek a termékek sem mentesek káros összetevőktől, kőolajszármazékoktól, parabénektől. Úgy éreztem szükség van egy olyan termékcsalád létrehozására, mely gyógyszertári alapokon nyugszik, de kikerüli az azokban előforduló mesterséges anyagokat. Tehát ötvözi a nagy múltra visszatekintő gyógyszerkönyvi növényi alapanyagokat, a modern organikus vajakkal, olajokkal, a professzionális kozmetikai hatóanyagokkal.
 

Én ezekkel a készítményekkel szeretnék segítséget nyújtani az allergiás bőrbetegségekkel küzdőknek és mindazoknak, akik számára a vegyszermentes testápolás értékkel bír. 


dr. Mester Ildikó
farmakológus szakgyógyszerész
 

Üzemünk igazi kis csajos birodalom, annak ellenére, hogy komoly munka folyik. Szeretjük és tiszteljük egymást, a termék, amit alkotunk, ennek a gyümölcse.
 


Webshop managerek: Viki és Eszti 


Munka a laborban

Anett az üzletben

Kiszerelés az üzemben

Nagy megtiszteltetés, hogy a Magister csapat szakmai kollektívájának oszlopos tagja a méltán elismert Dr. Veres Klára általános orvos, bőrgyógyász szakorvos jelölt. Klári kimagasló tudását a szegedi Bőrgyógyászati Klinikán végzett tudományos munkája alapozta meg, de bőrgyógyászati tapasztalatot szerzett a tengerentúlon is (Mexikóban, Brazíliában, USA-ban), illetve két német városban (Göttingenben, Berlinben).  A Heim Pál Gyermekkórház Bőrgyógyászati Osztályán a legkisebb gyermekek súlyos bőrproblémájának megoldásán dolgozott, amit jelenleg büszke édesanyaként életébe beköszöntött kisfia (Macika) miatt függesztett fel. Klári jelentős szaktekintélyként tevékeny részese fejlesztéseinknek és dermatológiai véleményezője termékeinknek. Orvosként hiteles cikkeket olvashattok tőle a bőrproblémákkal kapcsolatos fontos kérdésekben.


Dr. Veres Klára
általános orvos, bőrgyógyász szakorvos jelölt

A Magister csapat tagjai továbbá családunk teljes kollektívája. Köszönöm nekik az aktív összefogást, mely erőt és szárnyakat ad mindenkor. Nagypapám kimagasló 50 éves szakmai tapasztalatát, Édesanyám jó ötleteit, a párom gyakorlati tanácsait. Ezek mind hozzásegítettek minket ahhoz, hogy vegyszerek és mesterséges anyagok nélkül is kimagasló minőségű készítményeket tudjunk készíteni és eljuttatni minden magyar család otthonába!