A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Karácsonyi ajándék ötletek nagypapáknak

Karácsonyi ajándék ötletek nagypapáknak

A nagypapa is élhet férfiként! Egy idősödő Úrnak sem kell elhanyagolnia magát, a jól ápoltság nem csak jó közérzetet teremt, de a jó fellépés önbizalmat is ad a nagypapának. Mindenki számára tartogat az élet szép napokat idősebb korban is.

Elolvasom
  1. LEVENDULA-CICKAFARK HABKRÉM Az idősödő bőr víz és zsírtartalma is jelentősen lecsökken, szárazzá, sérülékennyé válik. Fontos a nagypapát rendszeres hidratálásra biztatni. Habkrémünkkel nem csupán pótoljuk a vitaminokat, zsírsavakat, de hozzájárulhatunk az oly sokszor előforduló kellemetlen viszketés csillapítására is.
  2. TEAFA OLAJOS SZAPPAN Idősebb korban kifejezett jelentőséggel bír a lábak megfelelő ápolása. A megfáradt lábak tisztítására ez a szappan remek választás lehet. Esténként a tv előtt ülve készítsünk a nagypapának egy kellemes meleg lábfürdőt és helyezzük a szappant pár percre a vízbe.
  3. SAROKPUHÍTÓ BALZSAM A száraz talpakon húzódó repedések sokszor kórokozók táptalajaként vagy nehezen gyógyuló sebek alapjául szolgálhatnak, főleg akkor, ha a nagypapa még cukorbeteg is. A balzsam használatával a nagypapa visszakapja fiatalságára emlékeztető puha bőrét.
  4. BIOWAY FOR HIM AJÁNDÉKCSOMAG Férfi arckrém, Kamillás arcszesz és Király Sportkrém kombináció, a nagypapa tökéletes arcápolási rutinjáért és a fáradt lábainak a regenerálásáért. A kamillás arcszeszt használja a nagypapa borotválkozás előtt a szőrszálak puhítása és borotválkozás után az esetleges ügyetlenségből adódó sebek, karcolások fertőtlenítésére, hámosítására! Frissítő illatával rendkívül előnyös megjelenést kölcsönös az idősödő Uraknak is.
  5. FOGFEHÉRÍTŐ PASZTA  Idősebb korban is különös jelentőséggel bír a kifogástalan szájhigiéne. Fogpasztánkat ezúttal nem fehérítő tulajdonsága miatt ajánlom, hanem a fogágy gyulladások megelőzése és a kellemes lehelet biztosítása végett. Az SLS - mentes fogkrémek használata nagy jelentőséggel bír a fogak megtartásában, az ínygyulladás mérséklésében.

Figyeljünk rá: fontos, hogy a nagypapa ne hagyja abba a testápolási feladatokat pár hét után, legyen türelmünk biztatni a rendszerességre! 

Szeretettel kívánok örömteli ajándékozást,
Ildikó
Tartalomhoz tartozó címkék: Otthon