A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

MAGISTER- NAGYVÁRADI NELLI INSTAGRAM NYEREMÉNYJÁTÉK

MAGISTER- NAGYVÁRADI NELLI INSTAGRAM NYEREMÉNYJÁTÉK játékszabályzat

I. A JÁTÉK ELNEVEZÉSE, A JÁTÉK MEGHATÁROZÁSA, SZERVEZŐJE

A játék elnevezése: „Magister-Nagyváradi Nelli nyereményjáték” (továbbiakban: Játék). A Játék szervezője: Magister Products Kft. (Székhely: 9789, Sé, Szabadság út 83., Cégjegyzékszám: 16 09 014074, Adószám: 23849318218) (továbbiakban: Szervező) A játék meghatározása: A Szervező nyereményjátékot hirdet Nagyváradi Nelli instagram oldalán, mely 2019.12.11. és 2019.12.18. között zajlik. A játékban részt vevők között 15.000 Ft. értékű Magister ajándékutalványt sorsol ki.

II. A JÁTÉKBAN RÉSZTVEVŐK KÖRE

A Játékban minden olyan cselekvőképes felnőtt korú, magyarországi lakóhellyel rendelkező természetes személy vehet részt, aki regisztrált instagram fiókkal rendelkezik. A korlátozottan cselekvőképes kiskorú természetes személyek részvételéhez a szülői felügyeletet gyakorló személy, míg a cselekvőképességében részletesen korlátozott nagykorú természetes személy részvételéhez a gondnoka előzetes hozzájárulása szükséges. A Játékban nem vehet részt a Szervező, valamint a Szervező számára szerződés alapján megbízási, illetőleg vállalkozási tevékenységet kifejtő valamennyi magán- illetőleg jogi személy, továbbá az említett felek munkavállalójának vagy vezető tisztségviselőjének a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény. 8:1. § (1) bekezdésének 2. pontjában meghatározott hozzátartozói, illetőleg a hozzátartozók gyermekei.

III. A JÁTÉKRA VALÓ JELENTKEZÉS MÓDJA

A játékban minden olyan, II. pontban említett személy Játékosként részt vehet, aki 2019.12.11. és 2019.12.18. között kommentben megjelöli két ismerősét, követi a magister_products instagram és a nelli_nagyvaradi instagram oldalt.

IV. A JÁTÉK IDŐTARTAMA, A SORSOLÁS

A játékra történő 2019.12.11. és 2019.12.18. 23:59 között lehet jelentkezni. A sorsolásra applikáció segítségével kerül sor 2019.12.19-én. Pótnyertest sorsolunk, amennyiben a nyertes 5 napon belül nem jelentkezik nyereményéért, vagy azt visszautasítja.

V. A NYERTESEK ÉRTESÍTÉSE, A JOGOSULTSÁG ELLENŐRZÉSE

A Szervező a nyertest a játék alatt kommentben értesíti és megjelöli. A nyertes ezután arra köteles, hogy az info@magisterproducts.hu email címen felvegye a Szervező ügyfélszolgálattal a kapcsolatot. VI. A NYEREMÉNY FELHASZNÁLÁSA, ÁTVÉTELE: A nyeremény másra át nem ruházható és át nem váltható. A nyertes online kupon formájában kapja meg a 15.000 Ft. értékű vásárlási utalványt, amit 2020. január 31-ig válthat be a www.magister.hu oldalon a kuponkód kuponmezőbe történő beírásával. A kuponkód ingyenes házhozszállítást nem biztosít, akciós és teljes áron elérhető termékekre is beváltható.

VII. ADÓZÁSI KÉRDÉSEK

Szervező vállalja, hogy a nyereményt terhelő valamennyi adót megfizeti. A nyeremény megszerzését a beváltott kuponkód igazolja. Az influencer tevékenységéért nem részesül bérezésben, a játék szervezője 15.000 Ft. értékű termékfelajánlással jutalmazza.

VIII. ADATKEZELÉS

A játékra vonatkozó adatkezelési szabályok a szervező honlapján elérhető Adatvédelmi nyilatkozatban leírtak szerint történik: https://www.magisterproducts.hu/adatvedelmi-nyilatkozat-12

IX. VEGYES RENDELKEZÉSEK

A résztvevő a két instagram oldal követésével és a komment mezőbe megjelölt két ismerősével beleegyezik a játékra történő jelentkezéssel és kijelenti, hogy a játékszabályzat tartalmát megismerte és elfogadja.

Sé, 2019.12.11.

Játsz Te is velünk, 
Ildikó