A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Voyage termékek

 

Voyage natúrkozmetikumok

Az Istennők fénye

VOYAGE CERAMID-G ÉJSZAKAI ARCKRÉM 45

Sejtmátrix erősítő éjszakai formula a szomjazó, érett bőr számára. Az esszenciális zsírsavak gazdagon táplálják, revitalizálják a fakó bőrt. Hightech regeneráló bioaktív hatóanyagokkal készítjük úgy, mint a szőlő őssejt, vagy a díjnyertes Arginin-PCA.
Megtapasztalom

VOYAGE 3D HYALURON-C NAPPALI ARCKRÉM 45+

Az innovatív Magister® 3D-Hyaluron Komplexnek köszönhetően azonnali feszesítő és hosszútávú mélyhidratáló hatást vált ki. A depigmentáló C-vitamin (ET-VC™) fokozza a bőr elasztikusságát és fellép a környezeti ártalmak ellen.
Átélem

VOYAGE RASPBERRY-C NAPPALI ARCKRÉM 25+

Egy lágy, gyümölcsös arckrém, mely egy rendkívül hatékony és stabil C-vitaminban (Et-VC™) gazdag, sőt egy revitalizáló és regeneráló innovatív kombinációt (bio málnamag olajból nyert omega-6, -3 zsírsavak és derivált E-vitamin) is rejt magában.
Felfedezem

Utazz el egy olyan korba, amikor az ember békében élt a környezetével és a kozmetikumok a természet tisztaságából nyerték erejüket.

Az Istennők Világa

A Voyage egy kalandos utazásra hív és repít el egy olyan világba, ahol még minden a szűzies természetességről szól. Ezen a helyen az összes növény buja virága valódi értékében pompázik, a gyümölcsök tiszta harmatos esőtől kelnek életre. Ez az Istennők világa és itt születnek meg a legtisztább luxus alapanyagokból a Voyage natúrkozmetikumok.
 

Mennyei gondoskodás

A fényűző üveg flakonok exkluzív hatóanyagokat és kizárólag bioaktív növényi összetevőket rejtenek. Ezen organikus anyagokat úgy választottuk ki, hogy azok beltartalmi értéke a legmagasabb legyen. A receptúrába komponáltunk olyan hightech professzionális kozmetikai hatóanyagokat, mint az erős antioxidáns hatással bíró, a természetes hialuronsav termelést ösztökélő ET-VC stabil c-vitamin, a biotechnológiai formulával kinyert három fázisú hialuronsav (Magister 3D Hyaluron Komplex), a bőrazonos ceramid, vagy a bio inkamogyoró-, és málnamag-olaj. Ezeknek a hatóanyagoknak a szinergiája fog téged segíteni abban, hogy felfedezd a benned rejlő Istennőt!
 
 

Belső harmóniád

A gyönyörű bőr, mint tested legszebb ékszere, segíti a belső harmóniád kitárulkozását, segít kihozni magadból a legragyogóbb Éned, mely benned él! Csalogassuk hát elő, lépj rá velünk a szépség ösvényére és fedezd fel fényed!
 

Tapasztald meg a Voyage élményt

Amennyiben szeretnél egy Voyage natúrkozmetikumot közelebbről megismerni, akkor válassz magadnak egy minta kiszerelést bármely rendelésed mellé a kosár oldalon!
 
 
Szerető gondoskodással készítve:
dr. Mester Ildikó