A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Voyage termékek

Voyage biokozmetikumok

Az Istennők fénye

Voyage CERAMID éjszakai arckrém feketeribizlivel 45 +

Sejtmátrix erősítő éjszakai formula a szomjazó, érett bőr számára. Az esszenciális zsírsavak gazdagon táplálják, revitalizálják a fakó bőrt. Hightech regeneráló bioaktív hatóanyagokkal.
Megtapasztalom

Voyage kétfázis hialuron -C nappali arckrém 45 +

Ránctalanító krémünk valódi mirákulum. Két harcot is vív, egyszerre halványítja az öregedési foltokat és mindemellett tartósan egyenletessé, rugalmassá varázsolja az arcbőrt.
Átélem

Voyage Málna-C nappali arckrém 25+

Lágy gyümölcsös, rendkívül stabil C-vitaminban (MAP) gazdag krém, mely az első ráncok halványítását és a bőr öregedésének megelőzését tűzte ki célul.
Felfedezem

Utazz el egy olyan korba, amikor az ember békében élt a környezetével és a kozmetikumok a természet tisztaságából nyerték erejüket.

Az Istennők Világa

A Voyage egy kalandos utazásra hív és repít el egy olyan világba, ahol még minden a szűzies természetességről szól. Ezen a helyen az összes növény buja virága valódi értékében pompázik, a gyümölcsök tiszta harmatos esőtől kelnek életre. Ez az Istennők világa és itt születnek meg a legtisztább luxus alapanyagokból a Voyage biokozmetikumok.
 

Mennyei gondoskodás

A fényűző üveg flakonok exkluzív hatóanyagokat és kizárólag bioaktív növényi összetevőket rejtenek. Ezen organikus anyagokat úgy választottuk ki, hogy azok beltartalmi értéke a legmagasabb legyen. A receptúrába komponáltunk olyan hightech professzionális kozmetikai hatóanyagokat, mint az erős antioxidáns hatással bíró, nehezen bomló MAP-C-vitamin, a biotechnológiai formulával kinyert két fázisú hialuronsav, a bőrazonos ceramid, vagy a bio feketeribizli-, és málnamag-olaj. Ezeknek a hatóanyagoknak a szinergiája fog téged segíteni abban, hogy felfedezd a benned rejlő Istennőt!
 

Belső harmóniád

A gyönyörű bőr, mint tested legszebb ékszere, segíti a belső harmóniád kitárulkozását, segít kihozni magadból a legragyogóbb Éned, mely benned él! Csalogassuk hát elő, lépj rá velünk a szépség ösvényére és fedezd fel fényed!
 

Tapasztald meg a Voyage élményt

Amennyiben szeretnél egy Voyage biokozmetikumot közelebbről megismerni, akkor válassz magadnak egy minta kiszerelést bármely rendelésed mellé a kosár oldalon!
 
Szerető gondoskodással készítve:
dr. Mester Ildikó