A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Fucogel®, több mint BŐRőr

Fucogel®, több mint BŐRőr

A többfunkciós kozmetikai összetevők számomra olyanok, mint a vérbeli testőrök, akik sokrétű, igen speciális képességekkel rendelkeznek. Amolyan különleges ügynökök, akik csendben és hatékonyan munkálkodnak bőrünk egészségéért, szépségéért. Ilyen a Fucogel® is, amely számos kreációnkban bújik meg hosszan tartó hidratálást, azonnali bőrnyugtató, anti-aging és bőrszerkezet átalakító hatást biztosítva, miközben simává és puhává varázsol.

Elolvasom

 

Nézzük, mik lehetnek a kiváltó okok!

A magas viszkozitású, biotechnológiai úton, növényi alapanyagokból előállított Fucogel® egy nagy molekulatömegű (1,106 Da), anionos jellegű poliszacharid. Bakteriális erjesztéssel, GMO-mentes növényi alapanyagokból nyerik ki, L-fukózt, D-galaktózt és galakturont tartalmazó sav. 1%-os vizes oldat, illetve por formában, GMO-mentes maltodextrin hordozóval alkalmazzák különböző ápolókban, amelyet szintén a francia Solabia Groupnak köszönhetünk.

 

Mitől olyan hatékony?

Az univerzális és többfunkciós tulajdonságairól ismert Fucogel® kulcsfontosságú aktív és szenzoros tulajdonságokkal rendelkezik, könnyen és rövid idő alatt fejti ki áldásos hatásait, hozzájárul a bőr egészségének és egyensúlyi állapotának megőrzéséhez, felhasználási módja rendkívül szerteágazó.

A Fucogel® biológiai hatékonyságát a bőr fukóz receptoraihoz való hasonlóságának köszönheti, valamint egyedülálló képességének, miszerint a savat érzékelő ioncsatornákon (ASIC) keresztül szabályozza a neuronok érzékenységét.

Különösen effektív bőrnyugtató, háromszoros nedvesítő hatása révén erőteljes hidratáló, ebből kifolyólag feszesíti a bőrt és újrastrukturálja az arc körvonalait, puha bőrérzetet hagy maga után.

  • HIDRATÁL

A vízvesztést egyrészt azzal akadályozza meg, hogy magas hidratáltságú filmréteget képez a bőr felületén, ugyanis jelentősen növeli az epidermális és dermális hialuronsav szintézisét, amely az életkorral csökken.

Másrészt jelentősen redukálja az ún. hialuronidáz enzim működését, amely bontja a hialuronsavat, vagyis nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy bőrünk vízháztartása felboruljon. Ennek a progresszív folyamatnak a visszaszorítása támogatja az üde bőrkép megőrzését. A Fucogel® tehát endogén hialuronsav termelést fokozó hatóanyag!

Harmadsorban pedig egyfajta késleltetett nedvesítő tulajdonsággal bír, kiegészítve a hialuronsav vízmegtartó képességét.

Kutatások szerint a 0,3%-os Fucogel® por tartalmú készítmény 56%-ban növelte az epidermális, valamint 20%-kal a dermális hialuronsav szintet a bőrben a placebo ápolóhoz képest, míg egy másik vizsgálat kimutatta, hogy 44,5%-kal csökkentette a hialuronidáz enzim szintézisét.

Próbáljátok ki Hola Mexico Senorita uniformité arckrémünket, amelyben egyszerre tapasztalhatjátok meg a Fucogel® lenyűgöző hidratáló erejét, tovább a C-vitamin (Et-VC) és tetrapepdid kivételes folthalványító képességét az egységesen ragyogó bőrképért.

De a Moroccorange Hyaluro Jellyben is megtalálhatjátok, ami extra nedvességpótlást biztosít, és felüdülést hoz, ha gyakran tapasztaltok feszülő bőrérzetet.

Nem találtátok meg még azt a tonert, ami minden elvárásotoknak megfelel? A Tonizáló Senchatea professzionális Séance vonalunk alfája, azonban a mindennapokban is érdemes rá építeni a rutint, ha bőrötök fakó, sápadt, hámlik és vitalizálásra vágyik. A felületi és mélyrétegi vízhiány kezelésének alap kozmetikuma.

  • NYUGTAT

A fájdalom és a bizsergés a bőr neurogén gyulladását jelzik. Ez a reakció a P-anyag (egy neuromediátor) felszabadulását követi, amelyet különböző érzékenységű receptorok aktiválása közvetít, mint pl. TRPV (Transient Receptor Potential Vanilloid) vagy ASIC (Savérzékelő ioncsatorna).

In vivo teszt bizonyítja, hogy a Fucogel® mindössze 5 perc alatt megnyugtatja az irritált vagy túlérzékeny bőrt és csökkenti annak bizsergő érzését.

Ha nyáron jelentősen több időt töltötök a napon, esetleg a monitorok, kijelzők által kibocsátott kékfény miatt fordítanátok nagyobb figyelmet bőrötök védelmére, a sokrétű Séance Berry Well kékfény elixírünk Marine Bamboo, vörösáfonya-olaj és Fucogel® por tartalma révén hozzájárul bőrötök komfortérzetének növeléséhez, nyugtató, hidratáló, anti-aging, bőrszerkezet átalakító tulajdonságának köszönhetően pedig feszes és selymesen puha bőrképet eredményez.

  • ANTI-AGING HATÁSSAL BÍR

A Sirtuin-1 fehérjék a sejtek élettartamának kulcsfontosságú markerei, amelyeket „fiatalság fehérjéknek” is neveznek, mivel alapvető szerepük van a fiziológiai folyamatok szabályozásában, beleértve a DNS-javítását az oxidatív stresszel és a sejtek elhalásával szemben. Ennek ellenére az életkor és a külső agresszorok jelentősen befolyásolják szintézisüket, felgyorsítva az idő előtti öregedést.

A Fucogel® Sirtuin-1 stimuláló hatással rendelkezik, meghosszabbítja a sejtek élettartamát, így a sirtuinok által szabályozott élettani folyamatokat is pozitívan befolyásolja, ezzel segítve az öregedés lassítását. Tesztek kimutatták, hogy a 0,5% Fucogel® por tartalmú ápoló 475%-kal javította a sejtaktivitást a placebohoz viszonyítva. Az értékes hatóanyag emellett hatással van az 1-es típusú kollagén termelésére is, amely a dermiszben található kollagénrostok fő összetevője.

A legfrissebb kutatási eredmények pedig a Fucogel® további, anti-aging hatással bíró tulajdonságára világítottak rá. Az elasztáz fehérjebontó enzim működésének befolyásolásával a Fucogel® a kollagén és elasztin rostok képződését is nagymértékben támogatja, emellett a gyulladásos folyamatokra is jótékonyan hat.

A fiatal arcbőrre kifejlesztett Málna-C tartalmú Voyage Raspberry-C 25+ nappali arckrémünk ugyanúgy titkos fegyver lehet a ráncok megelőzésében, mint a különleges növényi olaj kombinációval dúsított bőrfeszesítő és tápláló hatóanyagban gazdag Voyage cerammid-G éjszakai arckrém 45+ a bőrfeszesítésben.

  • SZERKEZETÁTALAKÍTÓ ERŐ

Az ún. immunfelügyelet az immunrendszer állandó kontrollját takarja, az a folyamat, amikor az immunrendszer sejtjei megkeresik és felismerik az idegen kórokozókat, például baktériumokat és vírusokat a szervezetben. A Fucogel® megerősíti az immungátat azáltal, hogy fokozza az immunrendszer felügyeletét, így képes felvenni a harcot a külső stresszorokkal szemben.

A legújabb vizsgálati eredmények szerint növeli a psoriasin nevű antimikrobiális peptid jelenlétét különösen a szarurétegben, amely a bőrt védő barrier funkiót erősíti, továbbá elősegíti a IV-es típusú kollagén expresszióját, ami az ún. dermo-epidermális csomópont megerősítését eredményezi. A dermo-epidermális csomópont az epidermisz és a dermis határán húzódik. Kulcskomponensei gátolják a kollagénvesztést, illetve megőrzik a megfelelő kohéziót az epidermisz és a dermisz között. Elősegíti a két bőrréteg közötti kommunikációt és tápanyagcserét, normalizálja a bőr homeosztázisát, valamint erősíti annak mechanikai tulajdonságait.

  • BŐRPUHÍTÓ

A Fucogel® lágyságot és magas fokú komfortérzetet biztosít a bőr számára, amit jó érzés megérinteni. Ennek köszönhetően a hatóanyagot tartalmazó kozmetikumok élvezeti értéke is rendkívüli, hiszen könnyen terülnek a bőrön, nem hagynak maguk után ragacsos érzetet vagy fényes bőrképet.

Ildikó