A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

2022. 10. 26. 16:56:05
Így nem lesz vesztes helyzet a hajhullás

Az elvékonyodó hajszálak, a hajritkulás, valamint a hajhullás nőket és férfiakat egyaránt érintő probléma. Kialakulásának számos oka lehet, az életmódunk, a táplálkozásunk, a gének, a hormonális változások, a várandósság, de az akut és krónikus betegségek is nagymértékben meghatározzák hajunk minőségének romlását, a hajvesztés mértékét.

Elolvasom
2022. 10. 19. 07:57:38
A legtökösebb szépségrecept bőrre és hajra

A sütőtök és az alma az ősz nélkülözhetetlen vitamin forrásai, vidám színükkel, fenséges ízükkel és mennyei illatukkal feldobják az egyre borongósabb őszi napokat. Ám nemcsak ételként és dekorációként elsőrangúak, hanem szépségápolás terén is. Éppen ezért csempésztem bele a Magister kozmetikumokba is tök jó hatásukat…. ismerkedjetek meg az október sztárjaival, az Apple & Pump kollekció tagjaival!

Elolvasom
2022. 10. 12. 08:23:21
Keratosis pilaris: nem csak a mai csirkék bőrproblémája

Apró, grízes dudorok a felkaron, combokon, popsin, esetleg az arcon: ez a keratosis pilaris, vagyis hétköznapi nevén a csirkebőr. Főként a fiatalabb korosztályt érinti, ám felnőtteknél is kialakulhat, és bár orvosi szempontból nézve ártalmatlan, az életminőséget jelentősen ronthatják a makacs panaszok, vagyis igazi csirkefogó bőrelváltozással állunk szemben.

Elolvasom
2022. 10. 05. 13:58:42
Cotton Club Matrix Mask lapmaszkunk piros lapot ad az öregedés első jeleinek

Az elmúlt években Dél-Koreából kiindulva az egész világot meghódították a sheet maskok, vagyis magyarul a fátyolmaszkok. Régóta szerettem volna ezt a szépségtrendet beemelni a Magister kelléktárába is, de ezidáig nem találtam a tökéletes, minden követelményünknek és a hitvallásunknak megfelelő terméket. Most viszont büszkén mutatom be az első olyan arcápoló lapmaszkot, amely Cosmos Organic és Ecocert minősítéssel rendelkezik. 100% organikus pamutból készült szálai között olyan csúcs anti-aging hatóanyagok LAPpanganak, mint a fügekaktusz kivonat és a Fucogel®.

Elolvasom
2022. 09. 28. 15:45:26
De jó a deod! avagy Hogyan ússzuk meg szárazon a kamaszkort?

A pubertással együtt elérkezik az idő, hogy a kislány, aki eddig csak játékból próbálgatta anyukája szépségápolási cuccait, és a kisfiú, aki a tükör előtt gyakorolta, hogyan fogja élesben az aftershave-t használni, lassan saját kozmetikumokra vágyik. A szérumok, a sminktermékek és a férfi arckrém persze még várhatnak, de egy jó dezodorra az elsők között lesz szükség, hiszen a fokozott izzadás sok tini mindennapjait keseríti meg.

Elolvasom
2022. 09. 21. 16:06:47
A mindenható hatóanyag: Ectoin® natural

Ránctalanít, hosszan hidratál, csökkenti a gyulladást és az irritációt, véd az UVA-, UVB- és kékfénysugarzás, valamint a szennyezett levegő káros hatásai ellen. Emellett egyenletesebbé varázsolja a bőrképet, továbbá javítja és megerősíti a bőr barrier rétegét. Az istenien szépítő Ectoin® natural szinte természetfeletti bőrszépítő képességekkel rendelkezik, mégis a természet adja erejét.

Elolvasom
2022. 09. 14. 08:00:00
Trónkövetelő Queen of the Night kollekció forradalmár retinallal

A különböző egészségügyi és bőrproblémák kezeléséhez a természet megajándékozott minket minden földi jóval. Szerencsések vagyunk, hogy olyan korban élünk, amikor a tudománynak és a technológia fejlettségének hála egyre több hatóanyag van a birtokunkban, ráadásul olyanok, amelyekkel célzottan tudunk kezelésbe venni egy-egy területet. Az A-vitamin áldásos hatása régóta ismert, a szervezetünk működésének számos folyamatában játszik fontos szerepet pl. a csontnövekedésben, a reprodukcióban, az embrionális fejlődésben vagy a hámszövet épségének megőrzésében.

Elolvasom
2022. 09. 07. 12:12:10
Kirobbanó komponensek a Föld gyomrából

Nemcsak a növények vagy a tengerek ajándékoznak meg minket elképesztő hatóanyagokkal. Földünk legősibb óriásainak, a vulkánoknak szintén olyan értékeket köszönhetünk, amelyekkel sokoldalúan vehetjük célba a különböző bőrproblémákat. Tegyünk egy utazást a Föld középpontja felé, és ismerjük meg a tűzhányókból feltörő alapanyagokat.

Elolvasom
2022. 08. 31. 08:00:00
Édesmandula-olaj, lágyság és erő minden cseppben

Egyik kedvenc gyümölcsöm a rózsafélék közül a mandula. Kívül erő, belül gyengédség és gazdagság jellemzi. Talán a nemes egyszerűség írja le leginkább, mi is rejlik a bézs magokban. Nem hivalkodó, a maga tiszta módján teszi a dolgát ezernyi jóval megajándékozva minket. Szervezetünkre gyakorolt jótékony hatásai közismertek, a szépségápolás egyik alapköve.

Elolvasom
2022. 08. 24. 14:36:55
Fucogel®, több mint BŐRőr

A többfunkciós kozmetikai összetevők számomra olyanok, mint a vérbeli testőrök, akik sokrétű, igen speciális képességekkel rendelkeznek. Amolyan különleges ügynökök, akik csendben és hatékonyan munkálkodnak bőrünk egészségéért, szépségéért. Ilyen a Fucogel® is, amely számos kreációnkban bújik meg hosszan tartó hidratálást, azonnali bőrnyugtató, anti-aging és bőrszerkezet átalakító hatást biztosítva, miközben simává és puhává varázsol.

Elolvasom