A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

2022. 09. 28. 15:45:26
De jó a deod! avagy Hogyan ússzuk meg szárazon a kamaszkort?

A pubertással együtt elérkezik az idő, hogy a kislány, aki eddig csak játékból próbálgatta anyukája szépségápolási cuccait, és a kisfiú, aki a tükör előtt gyakorolta, hogyan fogja élesben az aftershave-t használni, lassan saját kozmetikumokra vágyik. A szérumok, a sminktermékek és a férfi arckrém persze még várhatnak, de egy jó dezodorra az elsők között lesz szükség, hiszen a fokozott izzadás sok tini mindennapjait keseríti meg.

Elolvasom
2022. 09. 21. 16:06:47
A mindenható hatóanyag: Ectoin® natural

Ránctalanít, hosszan hidratál, csökkenti a gyulladást és az irritációt, véd az UVA-, UVB- és kékfénysugarzás, valamint a szennyezett levegő káros hatásai ellen. Emellett egyenletesebbé varázsolja a bőrképet, továbbá javítja és megerősíti a bőr barrier rétegét. Az istenien szépítő Ectoin® natural szinte természetfeletti bőrszépítő képességekkel rendelkezik, mégis a természet adja erejét.

Elolvasom
2022. 09. 14. 08:00:00
Trónkövetelő Queen of the Night kollekció forradalmár retinallal

A különböző egészségügyi és bőrproblémák kezeléséhez a természet megajándékozott minket minden földi jóval. Szerencsések vagyunk, hogy olyan korban élünk, amikor a tudománynak és a technológia fejlettségének hála egyre több hatóanyag van a birtokunkban, ráadásul olyanok, amelyekkel célzottan tudunk kezelésbe venni egy-egy területet. Az A-vitamin áldásos hatása régóta ismert, a szervezetünk működésének számos folyamatában játszik fontos szerepet pl. a csontnövekedésben, a reprodukcióban, az embrionális fejlődésben vagy a hámszövet épségének megőrzésében.

Elolvasom
2022. 09. 07. 12:12:10
Kirobbanó komponensek a Föld gyomrából

Nemcsak a növények vagy a tengerek ajándékoznak meg minket elképesztő hatóanyagokkal. Földünk legősibb óriásainak, a vulkánoknak szintén olyan értékeket köszönhetünk, amelyekkel sokoldalúan vehetjük célba a különböző bőrproblémákat. Tegyünk egy utazást a Föld középpontja felé, és ismerjük meg a tűzhányókból feltörő alapanyagokat.

Elolvasom
2022. 08. 31. 08:00:00
Édesmandula-olaj, lágyság és erő minden cseppben

Egyik kedvenc gyümölcsöm a rózsafélék közül a mandula. Kívül erő, belül gyengédség és gazdagság jellemzi. Talán a nemes egyszerűség írja le leginkább, mi is rejlik a bézs magokban. Nem hivalkodó, a maga tiszta módján teszi a dolgát ezernyi jóval megajándékozva minket. Szervezetünkre gyakorolt jótékony hatásai közismertek, a szépségápolás egyik alapköve.

Elolvasom
2022. 08. 24. 14:36:55
Fucogel®, több mint BŐRőr

A többfunkciós kozmetikai összetevők számomra olyanok, mint a vérbeli testőrök, akik sokrétű, igen speciális képességekkel rendelkeznek. Amolyan különleges ügynökök, akik csendben és hatékonyan munkálkodnak bőrünk egészségéért, szépségéért. Ilyen a Fucogel® is, amely számos kreációnkban bújik meg hosszan tartó hidratálást, azonnali bőrnyugtató, anti-aging és bőrszerkezet átalakító hatást biztosítva, miközben simává és puhává varázsol.

Elolvasom
2022. 08. 17. 15:11:12
Pikkelysömör, így gondoskodj magadról

A pikkelysömör tünetei, mint a viszkető, hámló foltok, a megvastagodott bőr a test különböző részein, valamint a körmöket érintő problémák időszakosan fellángolnak, majd csillapodnak, azonban az, hogy éppen milyen mértékben élnek a psoriasisban érintettek panaszokkal, nagymértékben befolyásolják az azokat kiváltó triggerek.

Elolvasom
2022. 08. 10. 08:00:00
Egészséges bőrkép a csodatevő sárkányvérfa cseppjeivel

Misztikus lények a mitológiák és mesék lebilincselő világából. Sárkányok, amik az egyik legtitokzatosabb alakjai az ősi történeteknek. Egyszerre jelentik csodálatunk tárgyát, ugyanakkor félünk is tőlük. Ám bármennyire meglepő, kapcsolatunk szorosabb, mint gondolnátok, hiszen bizonyos formában vérüket adják szépségünkért, egészségünkért. Hogy mire is gondolok pontosan?

Elolvasom
2022. 08. 03. 12:14:43
Hi, Hialuronsav

Régóta a köztudatban van mint hatóanyag, és lassan nincs olyan szépségrutin, amelyben valamilyen formában ne kapna helyet. Sőt, az esztétikai eljárások során, de még a sebgyógyításban is előszeretettel alkalmazzák, azonban sokoldalúságáról még mindig van mit mesélni.

Elolvasom
2022. 07. 20. 20:39:10
Kakaós álom, desszert a bőrnek

Szervezetünk harmonikus működésének megőrzésében kulcsfontosságú szerepet játszanak a szuperélelmiszerek, vagyis azok az ételek, amelyekben extra nagy mennyiségben találhatóak egészségvédő tápanyagok és kiemelkedő antioxidáns tartalommal bírnak. Ilyen pl. a cékla, a lenmag, a fokhagyma, a mandula, az acai vagy goji bogyó, de a lenmag is. Azt gondolom, hogy az embert minden esetben holisztikusan kell vizsgálni, és hiszem, hogy helyes, személyre szabott táplálkozással rengeteget tehetünk önmagunkért. Ha pedig még külsőleg is a természet csodáira építő termékeket alkalmazzuk, igazán sokat lépünk előre egészségünk, így bőrünk egészségének megóvásáért.

Elolvasom