A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Energia a bőröd minden sejtjének

Energia a bőröd minden sejtjének

Kimerült, stresszes, halovány: ez a leírás jelenleg nemcsak a lelkiállapotodra, hanem a bőrödre is igaz? Rázd fel magad egy kis mozgással, zöld teával, az arcodat pedig keltsd fel téli álmából a természetes glycoinnal!

Elolvasom

Dél-Afrika sivatagos tájain él a Myrothamnus flabellifolia növény, amelyet méltán neveznek a feltámadás virágának, ugyanis extrém száraz és magas UV-sugárzásnak kitett környezetben is képes életben maradni. Akár évekig is vegetál víz nélkül, ilyenkor annyira elsorvadtnak tűnik, hogy első ránézésre azt hihetnéd, ki is pusztult. De a látszat csal! Amikor víz éri, új erőre kap, feléled, gyönyörűen friss és zöld lesz.

Ezért a csodás újjászületésért a glycoin natural nevű molekula felelős, ami tulajdonképpen természetes gliceril-glükozid. A száraz időszakban a glycoin gondoskodik a növény védelméről, amikor pedig elered az eső, aktivizálja a sejtmegújító folyamatokat. A 21. századi technikának hála pedig ezt a csodás hatást szó szerint a saját bőrödön is megtapasztalhatod, mivel a különleges hatóanyagot a német Bitop AG szabadalmaztatott biotechnológiai módszerekkel, rendkívül tiszta és természetes formában képes kivonni a cserjéből. Nem véletlen, hogy 2017-ben a PCHi fountain award győztese lett!

 

Jótündér molekulába zárva

A kozmetikai felhasználás céljából kivont természetes glycoint úgy képzeld el, mint a mesebeli jótündért, aki minden kívánságot képes teljesíteni – csak éppen tőle kívánni sem kell, mert ez a multifunkcionális öregedésgátló és sejtstimuláló aktív alkotóelem magától teszi a dolgát. És hogy mi mindent tud?

  • Elősegíti a sejtmegújulást, növeli a bőrben az ATP koncentrációt. Az ATP molekulák biztosítják bőrsejtjeid számára (és egyébként minden sejtünk számára) az energiát, ezáltal elengedhetetlenek a kollagén és elasztán rostok előállításához is. Már 1% glycointól közel 10%-kal nő az ATP mennyisége.
  • Fokozza (majdnem megháromszorozza!) az antioxidáns enzimek termelődését, ezáltal erősíti a bőr saját immunrendszerét, védekezőképességét.
  • Szinte azonos vízmegtartó képességet mutat, mint a hagyományos hialuronsav, viszont a glycoin kisebb molekula, ezért jobban hasznosul.
  • Instant és tartós, 8 órán tartó hidratálást biztosít már az első használat után.
  • Csökkenti a napsugárzás miatti bőrpírt és a leégés más kellemetlen tüneteit.
  • Halványítja a pigmentfoltokat.
  • Növeli a bőr regenerációs képességét, 48 óra alatt gyógyítja a sebeket és helyreállítja a bőrszövetet.
  • Egy teszt résztvevői 93%-kal rugalmas és 61%-kal simább bőrről számoltak be, miután 28 napig glycoin tartalmú krémet használtak arcukon.

 

A sivatagból a fürdőszobádba

Egy szó mint száz: a természetes glycoin gyakorlatilag a fiatalság erejével ajándékozza meg a bőrsejtjeidet. Éppen ezért kevertük hozzá a Hola Mexico kollekciónk Cactus Juice arcszérumába. Ha ez még nem lenne elég, tovább fokoztuk a hatást a hydropuntil nevű hatóanyaggal, ami a fügekaktusz rendkívüli hidratáló képességekkel megáldott kivonata. Reggel és este csepegtess belőle a megtisztított bőrödre, masszírozd be, majd vidd fel a kedvenc arckrémedet. Garantáljuk, hogy néhány napon belül érezni és látni fogod a változást!

És hogy életed párja se maradjon ki a jóból, lepd meg az Acapulcool Antiage Jelly borotválkozás utáni balzsammal! Ezzel kétszeresen is nyersz: 1. ellenállhatatlanul sima lesz a bőre 2. nem fogja titokban a te kedvenc Magister kencéidet elcsenni.

Ildikó