A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Kávéba burkolózva

Kávéba burkolózva

Létezik egy krémszínű álom, ahol mindig úgy érezheted magad, mint amikor kedvenc moccacinodat kortyolod annak a kávézónak a teraszán, amit a legjobban szeretsz. Amikor az ízek, az aromák, az illatok tökéletes összhangot alkotnak.

Elolvasom

Pontosan ezt az életérzést nyújtja a Magister Moccame habkrém, ám ez a kávékülönlegesség nemcsak a testedre és az érzékeidre van hatással. A koffeines habkrém segít a bőr tónusának javításában, lágy könnyedséggel ápol, emellett nagymértékben csökkenti a narancsbőr jeleit és halványítja a striákat. A kakaóvajnak és a babassu olajnak köszönhetően mély és hosszantartó hidratálást biztosít, kivételes textúrájának köszönhetően pedig olyan gyorsan szívja magába a bőr, amilyen gyorsan elfogyasztasz egy ristrettot.

Akárcsak az isteni olasz fekete, a Moccame esszenciáját is a pörkölt arabica kávébabok adják, az ebből nyert kávévaj magas antioxidáns tartalmával serkenti a kollagén és elasztin termelődést, valamint megelőzi a bőrhibák kialakulását.

Tedd teljessé a fürdőzés utáni rituálét, vidd fel a kissé még nedves bőrödre a mesés habkreációt, és hagyd, hogy magával ragadjon az intenzíven kibontakozó kávé aroma, amely finom kakaó illatban oldódik fel.

Pezsdítsd fel érzékeidet, és ne csak ízleld a bársonyos élénkítőt! Varázsold selymessé bőröd tapintását, és merülj el a krémes mesédben!
Szeretettel ajánlom habkrémünk, mert a

Te bőröd, az én küldetésem!

Ildikó
Tartalomhoz tartozó címkék: Narancsbőr Testápolás