A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Narancsbőr

Narancsbőr

2021. 10. 28. 21:45:52
Bár ősszel és télen több ruhába burkolózunk, alig látszik ki a bőrünk, a testápolást ilyenkor sem hanyagolhatjuk el. Sőt! Ha a hidegebb hónapokban is megadod testednek a kellő gondoskodást, akkor tavasszal, illetve nyár elején nem kell SOS bőrmentő műveletekbe kezdened, hiszen az egész kültakaród olyan selymesen puha lesz, mint a kedvenc meleg pulcsid.
2021. 03. 16. 08:52:53

Egyre feljebb kúszik a hőmérő higanyszála, de ahelyett, hogy örvendeznél, aggódva veszed elő a szekrény mélyéről a rövidebb szoknyáidat, nadrágjaidat a combodon megjelent narancshéj dombocskák miatt? Ezzel nem vagy egyedül, szinte az összes nőt érinti a probléma! A mai bejegyzésben ezért sorra veszem, mit tehetsz, hogy nyárra olyan feszes és bársonyos legyen a bőröd, mint a hamvas baracké!

Elolvasom
2017. 08. 25. 14:30:49

Létezik egy krémszínű álom, ahol mindig úgy érezheted magad, mint amikor kedvenc moccacinodat kortyolod annak a kávézónak a teraszán, amit a legjobban szeretsz. Amikor az ízek, az aromák, az illatok tökéletes összhangot alkotnak.

Elolvasom
2016. 12. 12. 14:46:39

Most egy új év kezdetekor biztosan sokan egy új „ént” is vizualizálunk lelki szemeink előtt, aki idén most végre büszkén húzza majd fel azt a bizonyos bikinit a Balaton parton. Bevallom, az én életem részesei is lettek az utóbbi hónapokban a kis narancshéj dombok (most biztosan azt hiszitek, bolond vagyok, hogy elárulom, hisz van saját narancsbőr elleni krémem :)), de tudod miért? Olvass tovább és elárulom!

Elolvasom