A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

5 februári sporthelyszín, ami tetszeni fog neked,

5 februári sporthelyszín, ami tetszeni fog neked,

ha a futás szerelmese vagy!

Elolvasom

Szeretnéd kiereszteni a gőzt egy rázós nap után? Lássunk néhány budapesti lehetőséget, ahol ezt megtehet akár latyakos, nedves időben is!


Margitsziget     

Egy kör 5,3 kilométer. Nagy tér és fák, a Duna mentén sportolhatsz egy lefektetett futópályán. Sokan megfordulnak itt, így a mozgáshoz mindig akad társaság is.

Hármashatárhegy

Na ettől ki fog verni a víz! Aszfalt úton, vagy út mellett, vagy erdei ösvényen is lehet futni, akár 12 km hosszan, de a gyönyörű táj látványa segít a figyelmed elterelni. Panoráma kép a városra és az Árpád-kilátót is. A profi és amatőr futók körében is igen népszerű.

Normafa

Már itt is rendelkezésünkre áll egy 1740 m-es kiépített futópálya, de ha szikkadt a talaj a természet lágy ölén edzhetünk, a világ hangos zajától távol. Ha így döntünk, vigyünk magunkkal egy régi cipőt, amit nem sajnálunk esetleg besározni sem, vagy, amit könnyen a mosógépbe dobunk. A futókör kb. 5 kilométer hosszú, viszont dimbes-dombos, így többnek tűnhet, mint síkterepen. Ha sikerülne elcsípni egy kis ropogós havat, akár síelhetünk, szánkózhatunk is. Hűvösebb a levegő, mint a városban, erre érdemes készülni, de ne felejtsük a hideg levegő az immunrendszerünket is edzi, így a siker dupla! A puha erdei talaj pedig kíméli az ízületeket, idősebbeknél pusztán egy kiadós séta is pezsdíti a vérkeringést.

Kopaszi gát

Ez a legújabb futóhelyszín, a Lágymányosi öbölnél. Festői parkok, gondozott területek és egy spéci futópálya várja az odaérkezőket. A táv oda-vissza 2 kilométer hosszú.

Városliget

Hol aszfalt, hol kavics fedi, néhol pedig kitaposott földesút. Nagyon sokat látogatott hely, hiszen egy mesés zöld területről van szó. Itt a változatásság gyönyörködtet, mivel a futóutak kiválóan variálhatóak a kanyargós sétányok miatt. Ha csak körbe szeretnénk futni, akkor 3 kilóméteres kör vár minket.

Izzasztó sportolást kívánok, az izmok lazítására használd futás után a Magister sportkrémet!

Ildikó
Tartalomhoz tartozó címkék: Egészségmegőrzés