A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Bőrápolás

Vedd kezedbe a baktériumokat! Persze nem mindegy, hogy milyeneket! Új termékcsaládunk kapcsán egy innovatív bőrápolási koncepcióról és a baktériumok szerepéről írok.
5 időgazdálkodási ötlet, ami nekem is sokat segít Korábban sokszor éreztem azt, hogy "rámszakad" a munka, ezért kidolgoztam néhány fontos szabályt, amire tudatosan figyelek a mindennapjaimban. Az eredmény egy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb én! :)
A szőrős gyümölcs, ami selymesíti a bőrt Különleges élményben volt részem. Ennek kapcsán leírok mindent, amit a kiviről tudni érdemes.
TOP 5 ŐSZI BŐRPROBLÉMA, AMIN TUDUNK SEGÍTENI A környezeti és életmódbeli változással az ősz problémákat okozhat az arcbőrön. De van egy jó hírem, még időben vagyunk, az arcápolásunk újragondolásával ezeket meg tudjuk előzni. Ne csak a ruhatáradat frissítsd fel, változtass bőrápolási szokásaidon is! Mutatom, hogyan!
Az ekcéma a méhen belül kezdődik? Az allergiás betegségek (mint például az ekcéma) genetikai háttere már bizonyított, de újabb vizsgálatok azt igazolták, hogy a genetikai faktorok a méhen belüli környezeti hatásokkal együtt vezetnek az allergiás betegségek kialakulásához.