A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Bőrápolás

5 TÉVHIT A NATÚRKOZMETIKUMOKKAL KAPCSOLATBAN

Egyre több natúrkozmetikummal találkozhatsz a boltok polcain és a különböző webshopokban. A minőségi, természetes termékek gyengéden, káros anyagoktól mentesen, hatékonyan ápolják a bőrödet, azonban ha nem megfelelő forrásból tájékozódsz, számos tévhittel találkozhatsz. Farmakológus szakgyógyszerészként abban szeretnék segíteni, hogy reális és tiszta képet kapj a mesterséges anyagokat nélkülöző krémekről.

Kiérdemelt gondoskodás: Hogyan ápoljuk az idősek bőrét?

Egész életünkben végigkísér minket a gondoskodás: kezdetben csecsemőként, gyerekként, kamaszként a szüleink vigyáznak ránk. Később nekünk lesznek gyermekeink, akikről mi gondoskodunk. Majd, amikor már ők is felnőnek, visszaadjuk idős szüleinknek azt a szeretetet és gondoskodást, amit tőlük kaptunk. Ezért ebben a cikkben az idős emberek bőrének ápolásához nyújtunk segítséget.

Ismét ingyenes házhozszállítási hétvége csak nálunk Biztosan Te is vártad már! Most ismét Neked szeretnénk kedveskedni! :)
Időutazás pedig létezik, most már klinikailag igazoltan is Vissza a jövőbe? Sokszor inkább a múltba utaznánk vissza. Nincs olyan nő, aki ne szeretné szépségét időkapszulába zárni és megőrizni a lehető legtovább. Te is ábrándoztál már arról, hogy egy DeLoreannel visszautazol éveket, és újra átéled a fiatalságodat? 
ÁLLATI SZŐRŐK OKOZTA BŐRALLERGIÁK Az állati szőrők okozta légúti allergiák már évtizedek óta ismertek, de az állattartási szokások megváltozásával és a hobbiállatok elterjedésével a kis kedvencek által kiváltott kontakt bőrallergiák előfordulása is egyre szaporodik. Nemzetközi adatok szerint a kisállatok okozta allergiák a népesség 10 %-át érintik.