A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

TOP 5 Fitness tipp a téli OUTSIDE edzésekhez

TOP 5 Fitness tipp a téli OUTSIDE edzésekhez

Sportolás kint a hidegben? Ez jó lenne vajon nekem? A hideg és párás leveg? serkenti az immunrendszered, fokozza a hangulatod, el?zi a téli rossz kedvet és feltölt pozitív energiákkal. Tartsd be az általam javasolt tanácsokat és élvezd a téli mozgás örömét!

Elolvasom
  1. Ha kinti sportolást választasz, mindenképpen figyelj a megfelelő ruházatra. Sose öltözz alul, válassz réteges viseletet, hordj légáteresztő edzőruhát. De arra figyelj, hogy az öltözeted ne akadályozzon a feladatok elvégzésében. Ízületeinket is védjük, sose legyen szabadon térdünk, könyökünk, bokánk. Ne felejtsd, most a kesztyű és a sapka is barátunk, de jó szolgálatot tehet a lábszármelegítő is.
  2. A hidegben több kalóriát égetünk el, mintha a meleg edzőteremben sportolnánk. Ez azért van, mert szervezetünknek a normál testhőmérséklet megtartása is plusz energiával jár. Miután végeztél az edzéssel, a lehető leghamarabb öltözz át és tusolj le forró vízzel. Ha teheted jutalmazd meg magad egy kis szaunázással. Szaunázz természetesen – katt ide
  3. Csak egészségesen. Ha úgy érzed, hogy bujkál benned valami betegség, akkor a sportolás helyett vegyél inkább egy jó meleg fürdőt, és kortyolgass forró zöld teát mézzel és citrommal.
  4. Zord hidegben és szeles időben sose lélegezd be közvetlenül a hideg levegőt. Tekerd a sálad a szád elé is, ezzel csökkentve a megfázás esélyét.
  5. Ne feledkezz meg a bemelegítésről. Ha nyáron nem fektetsz rá elég hangsúlyt, télen mindenképp szánj rá elég időt. A hideg ízület sokkal sérülékenyebb. A vérkeringés fokozása érdekében használhatunk bemelegítő krémet, erre kifejezetten alkalmas a Magister® Narancsbőr elleni krém, mely még a kellemetlen cellulittal és felveszi a harcot.
  • +1: Gondolj arra is, hogy télen hamar sötétedik, húzz láthatósági mellényt, vagy fényvisszaverő csíkkal ellátott széldzsekit, nadrágot, kabátot. Neked van valami kiegészítő tipped az outside edzéshez? Írd meg nekünk kommentben.
Kellemes mozgást kívánok, vigyázz magadra a hidegben:
Katona Lilla
Fitness instruktor
Tartalomhoz tartozó címkék: Egészségmegőrzés