A webáruház használatának megkönnyítése érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Elfogadom :-)
Termékek Menü

Bőrápolási rutinok

2022. 05. 18. 14:20:38

Parlez-vous-français? A francia nők legendás eleganciája és szépsége mindig is az egyik legnagyobb inspirációnak számított a divat- és beauty szakmában. Párizsi utazásom során sajnos országjárásra nem maradt időm, de a gondolataim azóta is vissza-visszatérnek ehhez az értékekben gazdag országhoz, a borhoz, a sajthoz, a szemet-szívet gyönyörködtető provence-i tájhoz. Ezen a csodás vidéken olyan növények teremnek, amelyeknek bőrszépítő erejéhez nem férhet kétség, és amiket mi is előszeretettel használunk kreációinkban.

Elolvasom
2021. 06. 30. 08:30:00

Ahogy az utóbbi években egyre több figyelmet kapott a fényvédelem, úgy indult meg egyfajta faktorverseny a napozó kozmetikumok piacán. Azonban egyáltalán nem biztos, hogy az a naptej óvja jobban a bőrödet a napsugárzás okozta károktól, amelynek magasabb SPF érték virít a csomagolásán.

Elolvasom
2021. 06. 30. 08:00:00

Kilenc hónapig a szíved alatt hordod a gyermeked, növekszik benned egy új élet: nem véletlenül nevezik áldott állapotnak. Ám mindeközben nemcsak a tested, hanem a bőröd is nagy változásokon megy keresztül, ezért érdemes újragondolnod a szépségápolási rutinodat.

Elolvasom
2021. 06. 22. 08:32:31

A kánikulában valószínűleg te is csak egyre vágysz: hűsítő csobbanásra. Na jó, meg egy finom koktélra, de persze azt is lehetőleg vízparton. Ám hogy a bőrödet ne viselje meg a pancsolás, mutatom, milyen kozmetikumokat vigyél magaddal.

Elolvasom
2021. 05. 27. 09:03:53

Van, aki szívesen kísérletezget a különböző kencékkel, és van, aki szeret biztosra menni. Ha az utóbbi táborba tartozol, akkor ez a bejegyzés neked szól, mert bemutatom azokat a Magister kozmetikumokat, amelyeket úgy alkottunk meg, hogy szinte bárkit ragyogó bőrrel ajándékozzanak meg.

Elolvasom
2021. 05. 26. 14:43:45

Úgy érzed, az arcod komolyabb fejtörő elé állít, mint egy keresztrejtvény, és nincs ötleted, mi lehetne a megoldás? Vagy most kezdesz a vegyszermentes bőrápolás felé kacsintgatni, és nem tudod, mit próbálj ki először? Esetleg egy szerettedet lepnéd meg natúrkozmetikummal, de nem ismered a bőrtípusát? Kétrészes cikkben bemutatom a Magister jolly joker termékeit, vagyis azokat a szépítőszereket, amelyek szinte mindenkinél beválnak. Húzz ezekből, és garantáltan nem nyúlsz mellé!

Elolvasom
2021. 05. 03. 14:09:44

Képzeld el, hogy reggel kisimult vonásokkal, üde, hidratált bőrrel, kevesebb ránccal és széles mosollyal ébredsz… Nem, ehhez nem kell visszaforgatni az idő kerekét, vagy plasztikai sebészhez fordulni, van egy maszkunk ugyanis, ami az éj leple alatt csodákra képes.

Elolvasom
2021. 05. 03. 13:54:23

Ha a bőrápolás kapcsán meghallod az olajos szót, lehet, hogy mint a legtöbben, te is először valamilyen negatív dologra asszociálsz, például a zsíros bőr olajos csillogására, kőolaj származékokra. Ám itt az ideje, hogy eloszlassuk az olajok rossz hírnevét, hiszen sokszor csodát tehetnek az arcoddal. Bemutatjuk olaj bázisú szérumjainkat, amik között jó eséllyel megtalálhatod bőröd legújabb barátját!

Elolvasom
2021. 04. 21. 08:31:02

A maszkot hordanunk kell, ám valószínűleg már te is megtapasztaltad, hogy a bőrödnek nem tesz jót az állandó beburkolózás. Szerencsére van elsősegély!

Elolvasom
2021. 03. 31. 08:35:46

Az egyik legnagyobb ellenségedet, az aknét már legyűrted, de a letisztult csatatéren, vagyis az arcodon még ott maradtak a küzdelem nyomai, a hegek és foltok? Eláruljuk, hogyan győzhetsz nyom nélkül, és lehet happy end a sztori vége!

Elolvasom